E-shop

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 33 - 904 položek celkem

  • 1. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 28.,29.10.2023 Kód: 7083
    1. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 28.,29.10.2023
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů s větším zaměřením na Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 2. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella - 17.,18.2.2024 Kód: 5618
    2. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella - 17.,18.2.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Domácích výrobců sýrů přibývá.

    Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí, jde touto cestou. Francouzský dodavatel profi mlékárenských kultur, pan Coquard, připravil úspěšnou řadu kultur pro domácí sýraře. Z nich snadným a zaručeným postupem vyrobíte sýry jako Camembert, Gouda i kvalitní francouzský Fromage Frais nebo-li čerstvý sýr. Můžete dělat i takové bonbónky, jako je zrající sýr tipu Crottin a dokonce dva typy sýrů se Zelenou či Modrou plísní.

    Přidáme k tomu téma tažených sýrů, jejichž asi nejznámějšími zástupci jsou slovenské Korbáčky a italská Mozzarella. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    3 388 Kč / osoba
  • 3. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 23.,24.3.2024 Kód: 7019
    3. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 23.,24.3.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů s větším zaměřením na Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 4. kurz Výroba sýrů 1 + Zrající a plísňové + Tažené sýry 20.,21.4.2024 Kód: 5445
    4. kurz Výroba sýrů 1 + Zrající a plísňové + Tažené sýry 20.,21.4.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Zrající a plísňové sýry a Tažené sýry

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Zrající a plísňové sýry Vám pomohou se odlišit, mít nějakou perličku ve Vaší nabídce. Právě na tomto kurzu je prostor pro spousty variant. Rozmanitost chutí, vůní, tvarů a barev vás odliší a dodá Vašim sýrům vyjímečnost. Ať kozí, kravské či ovčí všechny chutnají skvěle!

    Pařené a tažené sýry, ze kterých budeme čerpat - pro příklad : Mozzarella, Kaškaval, Korbáček, Parenica, Oštěpek, Suluguni, Burrata, Provolone, Caciocavallo, String Cheese a další ...Tažené sýry se dají považovat za samostatnou skupinu, u které není nutné důkladně proniknout do obecné technologie výroby sýrů, abyste je mohli s úspěchem dělat. Ale pokud ji budete znát, jistě to bude přínosem a usnadněním. Zařazeny jsou i pařené sýry typu Blaťácké Zlato.

    K hlavnímu zaměření tohoto kurzu jsme navrch přidali i přípravu nálevů k nakládání různých druhů sýrů. Slouží nejen k jejich dochucení, ale i případnému uchování a prodloužení doby jejich spotřeby.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 5. kurz Sýry 4 dny-komplet 9.-12.5.2024 Kód: 5447
    5. kurz Sýry 4 dny-komplet 9.-12.5.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Zahrnuje všechna témata nabízených kurzů. Náročné, ale kompletní.

    Poprvé byl tento kurz odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez všemi našimi kurzy, tzn. souhrn kompletních znalostí, které jsme schopni Vám nabídnout. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    5 929 Kč / osoba
  • 6. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 1.,2.6.2024 Kód: 5450
    6. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 1.,2.6.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Kozí sýry

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Kozí sýry často budí dojem, že se jedná o bílý sýr tvarohového typu, případně se směsí bylin. Opak je pravdou, kozích sýrů je nepřeberné množství, od čerstvých tvarohových, přes zrající plísňové až po tvrdé dlouhozrající sýry. A tím se budeme zabývat, výrobou rozsáhlého množství sýrů z kozího mléka.

    Malé tajemství: " Cítíte z kozího sýru kozinu? Tak to není kozou, ale špatnou výrobou. .. Nevěříte? Uvidíte."

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • Alobal BASIC - role 29cm x 20m/9 mikronů Kód: 6971
    Alobal BASIC - role 29cm x 20m/9 mikronů
    Skladem

    Alobal, běžné provedení. Pro rychlé přechodné zabalení výrobku např. při distribuci a přepravě. Pro grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 29cm x 20m, síla materiálu 9 mikronů.  tlačítko - více info

    72 Kč / ks
  • Alobal GRIL - role 30cm x 10m/17 mikronů Kód: 6972
    Alobal GRIL - role 30cm x 10m/17 mikronů
    Skladem

    Kvalitní silný Alobal pro pomalé grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 30cm x 10m, síla materiálu 17 mikronů.  tlačítko - více info

    76 Kč / ks
  • Alobal GRIL - role 45cm x 10m/18 mikronů Kód: 6973
    Alobal GRIL - role 45cm x 10m/18 mikronů
    Skladem

    Kvalitní silný Alobal pro pomalé grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 45cm x 10m, síla materiálu 18 mikronů.  tlačítko - více info

    148 Kč / ks
  • ALPHA - mezofilní DL1 na 100-200l mléka Kód: 607
    ALPHA - mezofilní DL1 na 100-200l mléka
    Skladem

    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    165 Kč / ks
  • ALPHA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka Kód: 631
    ALPHA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka
    Vyprodáno

    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    395 Kč / ks
  • Bambucké máslo 1000g Kód: 217
    Bambucké máslo 1000g
    Skladem

    Přípravky, které obsahují bambucké máslo je možné uplatnit při hojení spálenin, zvyšování odolnosti kůže proti infekcím a nemocem, pomáhá zvláčňovat rty, či ochraňuje při koupání ve slané vodě.

    Rafinací je čištěno od nežádoucích příměsí a pachů.

    289 Kč / ks
  • Bambucké máslo 25kg Kód: 219
    Bambucké máslo 25kg
    Vyprodáno

    Přípravky, které obsahují bambucké máslo je možné uplatnit při hojení spálenin, zvyšování odolnosti kůže proti infekcím a nemocem, pomáhá zvláčňovat rty, či ochraňuje při koupání ve slané vodě.

    Rafinací je čištěno od nežádoucích příměsí a pachů.

    5 750 Kč / ks
  • Bambucké máslo 500g Kód: 218
    Bambucké máslo 500g
    Skladem

    Přípravky, které obsahují bambucké máslo je možné uplatnit při hojení spálenin, zvyšování odolnosti kůže proti infekcím a nemocem, pomáhá zvláčňovat rty, či ochraňuje při koupání ve slané vodě.

    Rafinací je čištěno od nežádoucích příměsí a pachů.

    158 Kč / ks
  • Barvivo do sýrů přírodní - Annatto - 200ml Kód: 376
    Barvivo do sýrů přírodní - Annatto - 200ml
    Skladem

    Žluto-červeno-oranžové barvivo přírodního původu, které se získává ze semen stromu Bixa orellana, česky Oreláník barvířský. ťapka - krátký popis 

    Tvoří ho především bixin, který je rozpustný v tucích a norbixin, který je rozpustný ve vodě. Mírně zemitá, pižmová a lehce pikantní chuť tlačítko - více info

    175 Kč / ks
  • Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 25l mléka Kód: 666
    Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 25l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Pro nás tvaroh, pro Francouze Čerstvý sýr!

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury, to vše v jedné tubě. A návod k výrobě! tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 5l mléka Kód: 665
    Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 5l mléka
    Vyprodáno

    ťapka - krátký popis Pro nás tvaroh, pro Francouze Čerstvý sýr!

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 25l mléka Kód: 668
    Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 25l mléka
    Vyprodáno

    ťapka - krátký popis Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr!

    Kompletní kultura pro zrající sýry tipu Crottin. Nejlepší výsledky jsou z mléka kozího, ale z kravského budou také výborné.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 5l mléka Kód: 667
    Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr!

    Kompletní kultura pro zrající sýry tipu Crottin. Nejlepší výsledky jsou z mléka kozího, ale z kravského budou také výborné.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 12 - Petit Bleus - Malé modré sýry - na 5l mléka Kód: 1787
    Beaugel 12 - Petit Bleus - Malé modré sýry - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Sýry s modrou plísní. Malé, působivé, lahodné!

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 13 - Fourmette Bleue - Modrý váleček - na 5l mléka Kód: 1860
    Beaugel 13 - Fourmette Bleue - Modrý váleček - na 5l mléka
    Vyprodáno

    ťapka - krátký popis Modrý váleček, tak přesně vypadá tato varianta sýrů s modrou plísní. Jemný i pikantní, k pochutnání i do kuchyně.

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 15 - Lactiques Cendrés - Zrající sýr s popelem - na 5l mléka Kód: 1788
    Beaugel 15 - Lactiques Cendrés - Zrající sýr s popelem - na 5l mléka
    Vyprodáno

    ťapka - krátký popis Opravdový bonbónek - Zrající sýr s popelem. Malý sýr zcela pokrytý bílou plísní na popelovém základě. Lahodná krémová konzistence.

    Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.

    Kultura obsahuje syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě. Potřebujete už jen popel. tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka Kód: 670
    Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Každý si chce zkusit udělat bochník sýra! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví..

    Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 5l mléka Kód: 669
    Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Každý si chce zkusit udělat bochník sýra! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví.

    Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel 9 CAMEMBERT - na 25l mléka Kód: 672
    Beaugel 9 CAMEMBERT - na 25l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař. Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)!

    Kompletní kultura sýr typu Camembert.  Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch.  

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    275 Kč / ks
  • Beaugel 9 CAMEMBERT - na 5l mléka Kód: 671
    Beaugel 9 CAMEMBERT - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař.  Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)!

    Kompletní kultura sýr typu Camembert.  Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch.  

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks
  • Beaugel ACIDOPHILUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 673
    Beaugel ACIDOPHILUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

    Kultura je určena na výrobu acidofilního nápoje.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • Beaugel BIFIDUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 674
    Beaugel BIFIDUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
    Skladem

    Kultura je určena pro výrobu zakysaného Bifi-mléka.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
Další produkty

Stránka 1 z 33 - 904 položek celkem