Směsi kultur
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu.
Nejprodávanější
-
KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka – Skladem395 Kč
Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda,...
-
KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka – Skladem165 Kč
Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané...
-
IOTA FF - Čerstvé sýry DL1 na 200l mléka – Skladem185 Kč
Směs startovacích kultur ideálních k výrobě čerstvých a tvarohových sýrů...
-
IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka – Skladem165 Kč
Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs...
-
IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka – Skladem185 Kč
Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.
-
KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka – Skladem165 Kč
Směs pro sýry s oky. Termofilní a propionové bakterie určených pro...
Stránka 1 z 1 - 25 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 25 položek celkem