Boxy, misky s víkem, Strana 2

 Vlhkost je pro zrání sýrů zásadní. Pro plísňové sýry vyšší, pro polotvrdé sýry nižší. V boxech si sýry vytvoří vlastní klima a pootevřením nebo uzavřením víka můžeme ovlivňovat vlhkost v boxu.

Při zrání i při odkapávání, kdy už nejsou sýry ve formách, je vhodné je podložit mřížkou nebo podložkou pod sýry, popř. obojím. Záleží na druhu a konzistenci sýru. Při podložení syrovátka lépe odkapává, pod sýry může vzduch a nedochází k rozvoji kvasinek. tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Nejprodávanější

  • Miska s víkem 2,7l Kód: 344
    Miska s víkem 2,7l
    Skladem

    Pevná kvalitní miska pro uchování čehokoliv, např. když je potřeba uložit sýřeninu na tažené sýry do chladu. Víko jako na kbelíku, velmi dobře těsní. tr.-ťapka náp+oř. - kopieVhodná pro uchování i kultivaci, popř. distribuci smetany, jogurt, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Vhodná pro přípravu a uchování pomazánek a dalších potravin. K rozmíchání plísňové a kvasinkové kultury k omývání. tlačítko - více info

    39 Kč / ks

Stránka 2 z 2 - 22 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace