npm

E-booky, Videokurzy, Kurzy

Petr Rys autor e-booků, videokurzů o Výrobě sýrů a lektor Dobrého kurzu. Poradce a konzultant pro Dobrý koloniál a jeho zákazníky. 

Tyto produkty vznikají ve velice úzkém týmu a jsou chráněny autorským zákonem. ťapka - krátký popis Videa a fotografie fotí, točí a upravuje autor sám. Sýry a další mléčné výrobky, které jsou použity, sám vyrobil. Natáčel a fotil v průběhu výroby a zrání ve školícím středisku v Dobrém centru Pacov, potažmo v Dobrém koloniálu. Na výrobu jsou používány výhradně kultury, formy a náčiní prodávané na www.dobrykolonial.cz.

Bohužel nemůžeme zaručit, že se žádnému sýru v průběhu natáčení nic nestalo. Většina jich byla nebo bude snězena.

Ukázky z e-booků a videokurzů si můžete stáhnout zde: 

 

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

  • 3 e-knihy Kód: 1859
    Ve formě e-booku

    tr.-ťapka náp+oř. - kopie Všechny 3 e-knihy za výhodnou cenu: 1) Výrobky z mléka..., 2) Korbáčky, Parenice, Mozzarella a další tažené sýry, 3) Tvrdé a polotvrdé sýry tlačítko - více info

    Původně: 879 Kč
    Ušetříte: 380 Kč (–43 %)

    499 Kč / ks
  • Korbáčky, parenice, mozzarella a další tažené sýry Kód: 19
    Ve formě e-booku

    Tažené sýry mají využití na celém světě. K přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. K rychlé spotřebě i ke zrání několik měsíců. E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů. tr.-ťapka náp+oř. - kopie      tlačítko - více info

    285 Kč / ks
  • Tvrdé a polotvrdé sýry Kód: 20
    Ve formě e-booku

    Když řeknete sýr, představíte si bochník. E-book, který Vás podrobněji zavede do výroby sýrů, které chce zkusit každý. Tvrdé a polotvrdé sýry. tr.-ťapka náp+oř. - kopie Malý náhled do technologie - každý bochník nevzniká tím, že je lisovaný pod lisem. tlačítko - více info

    295 Kč / ks
  • Videokurz - Výroba sýrů Novinka Kód: 2267
    Video kurz

    Chcete, aby Váš sýr byl skutečný Sýr? Jako Gouda, Niva, Mozzarella, Crotin a spousta dalších? Videokurz Vám pomůže pochopit, čím se tyto sýry odlišují, jaká je jejich výrobní technologie. Nebudete se muset držet pouze receptury, prostě budete vědět, jak takové sýry dělat! 

    ťapka - krátký popis Když pochopíte technologii, je jedno zda budete dělat sýry pro radost nebo pro zákazníka. Vždy budete profesionál!  tlačítko - více info

    IMG_1962 - kopie

    3 455 Kč / ks
  • Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách Kód: 18
    Ve formě e-booku

    tr.-ťapka náp+oř. - kopie E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalších mléčných výrobků doma i na farmě. Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější, půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách a kterým se budete muset přizpůsobit tlačítko - více info

     

    299 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.