Jogurtovač / termomísa klasik - 2,5l

 
  • 1 z 5
 

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). ťapka - krátký popis tlačítko - více info

Cena 351,24 Kč bez DPH
425 Kč / ks
Kód produktu 5537
Kategorie Hrnce, jogurtovače
 

Mísa termo - jogurtovač

 ťapka - popis

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. Mléko, které je zahřáté na výrobní teplotu (jogurt 45 - 50°C, zákys 20°C) a zaočkované kulturami, se přelije do mísy a zavře. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). V chladnějším okolí je možné mísu ještě zakrýt utěrkou a pod. K výrobě tak už není potřeba další energie. Udržuje teplo nebo chlad s ohledem na vstupní teplotu obsahu.

Dobře se vymývá.

Víko má ucho pro snadné přenášení, uzavírá se zatočením.


Rozměry:

Průměr  cm
Výška  cm
Objem 2,5 litry

Materiál: mísa plast s nerezovým vnitřkem


Výrobní postup na jogurt na stránkách www.dobrysyr.cz - viz jogurt.

Podobné produkty

  • Jogurtovač / termomísa klasik - 3,5l Kód: 6530
    Jogurtovač / termomísa klasik - 3,5l
    Skladem

    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). ťapka - krátký popis tlačítko - více info

    555 Kč
  • Jogurtovač / termomísa - 3,5l Kód: 6984
    Jogurtovač / termomísa - 3,5l
    Skladem

    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). ťapka - krátký popis tlačítko - více info

    555 Kč
  • Jogurtovač / termomísa - 5l Kód: 6985
    Jogurtovač / termomísa - 5l
    Skladem

    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). ťapka - krátký popis tlačítko - více info

    820 Kč
  • Jogurtovač / termomísa - 2,5l Kód: 7054
    Jogurtovač / termomísa - 2,5l
    Skladem

    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). ťapka - krátký popis tlačítko - více info

    465 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: