Jogurtovač / termomísa celonerez - 2l
Popis
Mísa termo - jogurtovač
Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. Mléko, které je zahřáté na výrobní teplotu (jogurt 45 - 50°C, zákys 20°C) a zaočkované kulturami, se přelije do mísy a zavře. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). V chladnějším okolí je možné mísu ještě zakrýt utěrkou a pod. K výrobě tak už není potřeba další energie. Udržuje teplo nebo chlad s ohledem na vstupní teplotu obsahu.
Dobře se vymývá.
Víko má sklopná ucha pro snadné přenášení, uzavírá se dvěma klipy.
Rozměry:
Průměr | 19 cm |
Výška | 17 m |
Objem | 2 litry |
Materiál: nerez
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.