SLEVA - Papír bílý voskovaný - archy 25x33cm, 35g/m2, 5kg/1250listů

 
Akce Novinka Doprodej
  • 1 z 2
 

Nejvhodnější papír pro balení sýrů typu Camembert a dalších měkkých sýrů i tvarohových, zrajících s plísní a pod. Z jedné strany ošetřený slabou vrstvou vosku. Vhodný pro balení potravin.  ťapka - krátký popis Velmi odolný proti vlhkosti. Slabý, jemný, jde s ním dobře balit i měkké sýry.. tlačítko - více info

Sleva na zvlnění 15%. Mírně zvlněný, po zabalení patrné jen minimálně.

Výhodné balení 5kg. Cena za kg 115.-Kč.

Běžná cena 675 Kč
Ušetříte 100 Kč (–15 %)
Cena 475,21 Kč / ks bez DPH
575 Kč / ks    
Kód produktu 5919
Kategorie Papír nad 5kg
 
Papír bílý voskovaný na balení sýrů. Rozměr 25 x 33cm. Síla 35g + 6g vosk/m2. Balení 5kg.         tr.-ťapka náp+oř. - kopie

Sleva na mírné zvlnění 15%. 

Klasický papír se slabou vrstvou vosku pro balení sýrů s bílou plísní na povrchu typu Camembert a dalších druhů měkkých sýrů.

Zcela bílý. Pevný a slabý, vhodný i pro balení měkkých sýrů tvarohového typu.Pro distribuci a prodej. U Plísňových sýrů je potřeba počítat s tím, že se plísňový kožíšek slehne, proto příliš při balení netlačíme.

Velmi odolný proti vlhku a tuku. Nicméně voskovaná je jen jedna strana, pokud je papír ve vlhku delší dobu, nasákne vlhkost z prostředí nebo hranou ze sýru. Tato vlastnost se však dá využít pro udržení vlhkosti u sýrů polotvrdých, pro které bude asi vhodnější využít některý z větších rozměrů.


 

materiál: bělený sulfát a vrstva vosku vhodného pro styk s potravinami, certifikace na vyžádání

balení: 5kg - 1250 listů (+/- 25 listů)

rozměr: 25 x 33cm

síla: 35g + 6g vosk/m2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace