Syřidla a chlorid vápenatý

Syřidla jsou vhodná pro výrobu všech druhů sýrů. Vybírejte tedy zda Vám bude více vyhovovat tekuté nebo práškové. A podle množství mléka, které se chystáte zpracovávat. 

Pro orientaci: při zpracovávání v průměru 5l mléka denně Vám celá balení, tj. práškové 60g a tekuté 500ml, vydrží celý rok i při potřebě vyššího dávkování a snižování účinnosti. Pro vyzkoušení práce se syřidlem můžete využít připravené vzorky.


 TIP: Při výrobě sýrů z kultur Beaugel SYN syřidlo nepotřebujete! Kultura už ho obsahuje.


 Užitečné informace pro výpočet účinnosti a dávkování syřidla najdete na stránkách www.syrar.cz.

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace