Kurz zdarma

Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka

 
  • 1 z 5
 

ťapka - krátký popis Každý si chce zkusit udělat bochník sýra! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví..

Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů.

Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

Cena 227,27 Kč bez DPH
275 Kč / ks    
Kód produktu 670
Kategorie Sýry
 

Beaugel 8 - TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka         ťapka - popis

Kompletní kultura pro sýr Gouda nebo Tommette.

 


 Beaugel 8 je unikátní soubor kultur, vybraných ve Francii a Nizozemí. Tuba obsahuje syřidlo, kultury k zakysání i zrání, chlorid vápenatý a plnidlo (sušené mléko). Postup výroby je přizpůsoben tomu, že dáváte do mléka vše najednou.

Tommette je malý Tomme. To jen, až budete hledat nějaké informace o těchto sýrech :-). Kultura je namíchaná tak, že se chuťově blíží možná spíše těmto Francouzským sýrům. Název Gouda je známější a do výroby byl zařazen krok, pro Goudu typický a to praní sýřeniny. Sýr tak získává na jemnosti. Tomme je typickým představitele francouzských farmářských sýrů, jejichž chuť, podoba, velikost i obsažené kultury se poměrně dost lišily podle místních podmínek.

Pan Coquard namíchal kultury pro tento sýr tak, aby výsledek nebyl fádní, ale přitom velmi chutný.


 NÁVOD NAJDETE VEDLE V ZÁLOŽCE SOUBORY, VIDEONÁVOD NÍŽE 

Tuba je určena pro 25l mléka.

Minimální trvanlivost: 6 měsíců při skladování v lednici, nebo 2 roky v mrazáku.

Výrobce: Ets. Coquard, Francie


Podobné produkty

  • Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 5l mléka Kód: 669
    Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 5l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Každý si chce zkusit udělat bochník sýra! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví.

    Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů.

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: