FB17 Toaster - 2,8kg, 9x32x7cm

 
Akce
 

Velmi pevná forma určená k vytvarování polotvrdého sýru typ Gouda, tvarohu, taženého sýru jako Mozzarella, Kaškaval, dále Balkánu nebo másla. Velikost vhodná pro obchodní balení a další porcování. ťapka - krátký popis Název napovídá další kuchyňské využití, tedy toasty, obalované plátky a pod. Hranatý tvar v této velikosti umožňuje plátkovat na kráječi nebo porcovat na pravidelné plátky. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Běžná cena 285 Kč
Ušetříte 60 Kč (–21 %)
Cena 185,95 Kč bez DPH
225 Kč / ks    
Kód produktu 324
Kategorie Tažené a polotvrdé sýry, máslo - plast
 

FB17 - 2,8kg, Toaster       ťapka - popis

 

Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra, másla, Balkánu, polotvrdého sýru typu Gouda, Tomme, tvarohu a pod.
Se vzorem výraznějšího proužku. Hranatá se zaoblenými rohy. Proužky po obvodu vypadají dobře a zároveň umožňují dobrý odhad váhy při porcování.
Velikost vhodná pro obchodní balení a další porcování. Hranatý tvar v této velikosti umožňuje plátkovat na kráječi nebo porcovat na pravidelné plátky. Ideální tvar do toastů, na obalování, strouhání a další využití v kuchyni.

 

Pevný kompaktní sýru v bloku je možné nechat zrát i několik měsíců a dosáhnout tak podstatně jiných chuťových variant. Vše záleží na výrobním postupu. Pro podpoření odtoku syrovátka je potřeba podložit děrovanou podložkou, přepravkou, případně tyto možnosti kombinovat.

 

Forma je velmi pevná. Vydrží střídání teplot během výroby, včetně plnění v horké vodě kolem 70°C a následné schlazení.


Rozměry:

  vnitřní vnější
Šířka 9cm 11,5cm
Délka 32cm 35cm
Výška 7cm 7cm

 

Vnitřní objem: 2l

Na výrobu taženého sýru této velikosti je třeba počítat 20 - 30l mléka. Záleží na obsahu sušiny.

Konečná velikost sýru při úplném naplnění formy přibližně 2,5 - 3kg.

Provedení: silný proužek 5 mm, rohy oblé, hranatá forma bez dna

Materiál: PP vhodný pro styk s potravinami.


Více o výrobě tažených sýrů se dozvíte na kurzu - "Tažené sýry", "Tvrdé a polotvrdé sýry" - na stránkách www.dobrykurz.cz - náplň kurzu jedete pod tímto odkazem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: