SEZNAM VIDEÍ:
BEAUGEL 12 - PETIT BLEUS - MALÉ MODRÉ SÝRY
VYSOKÁ VLHKOST U DOMÁCÍCH SÝRŮ
BALKÁNSKÝ SÝR - VYROBENÝ DOMA - DOMÁCÍ SÝRAŘ
MOZZARELLA, KORBÁČKY NEBO PARENICA
BEAUGEL 8 - Tommette/Gouda
KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU JEMNĚJŠÍHO TYPU GOUDA NEBO PIKANTNĚJŠÍHO TOMME.
BEAUGEL 9 - Camembert
KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU SÝRA TYPU CAMEMBERT.
BEAUGEL 10 - Čerstvý sýr
KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU TVAROHOVÉHO ČERSTVÉHO SÝRA.
BEAUGEL 12 - Petit Bleus - Malé modré sýry
KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU LAHODNÉHO TVAROHOVÉHO ČERSTVÉHO SÝRA S MODROU PLÍSNÍ.
VYSOKÁ VLHKOST U DOMÁCÍCH SÝRŮ
BALKÁNSKÝ SÝR - VYROBENÝ DOMA - DOMÁCÍ SÝRAŘ
DOMA VYROBENÝ SALLES SUR CHER
DOMÁCÍ VÝROBA MASCARPONE
DOMÁCÍ VÝROBA TOMMETTE CHEESE
mozzarella, korbáčky nebo parenica
Použití odstředivky mléka v domácích podmínkách
Sběr smetany pomocí naběračky
Výpočet síly syřidla