Videa k výrobě

SEZNAM VIDEÍ: 

          BEAUGEL 8 - TOMMETTE/GOUDA

          BEAUGEL 9 - CAMEMBERT

          BEAUGEL 10 - ČERSTVÝ SÝR

          BEAUGEL 12 - PETIT BLEUS - MALÉ MODRÉ SÝRY

          VYSOKÁ VLHKOST U DOMÁCÍCH SÝRŮ

          BALKÁNSKÝ SÝR - VYROBENÝ DOMA - DOMÁCÍ SÝRAŘ

          DOMA VYROBENÝ SALLES SUR CHER

          DOMÁCÍ VÝROBA MASCARPONE

          DOMÁCÍ VÝROBA TOMMETTE CHEESE

          MOZZARELLA, KORBÁČKY NEBO PARENICA

          SBĚR SMETANY POMOCÍ NABĚRAČKY

          POUŽITÍ ODSTŘEDIVKY MLÉKA

          TEST SYŘIDLA


BEAUGEL 8 - Tommette/Gouda

KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU JEMNĚJŠÍHO TYPU GOUDA NEBO PIKANTNĚJŠÍHO TOMME.

tlačítko - zpět na seznam


 


BEAUGEL 9 - Camembert

KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU SÝRA TYPU CAMEMBERT.

tlačítko - zpět na seznam


 


BEAUGEL 10 - Čerstvý sýr

KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU TVAROHOVÉHO ČERSTVÉHO SÝRA.

tlačítko - zpět na seznam


 


BEAUGEL 12 - Petit Bleus - Malé modré sýry

KOMPLETNÍ KULTURA PRO VÝROBU LAHODNÉHO TVAROHOVÉHO ČERSTVÉHO SÝRA S MODROU PLÍSNÍ.

tlačítko - zpět na seznam


 


VYSOKÁ VLHKOST U DOMÁCÍCH SÝRŮ

tlačítko - zpět na seznam


 


BALKÁNSKÝ SÝR - VYROBENÝ DOMA - DOMÁCÍ SÝRAŘ

tlačítko - zpět na seznam


 


DOMA VYROBENÝ SALLES SUR CHER

tlačítko - zpět na seznam


 


 DOMÁCÍ VÝROBA MASCARPONE

tlačítko - zpět na seznam


 


DOMÁCÍ VÝROBA TOMMETTE CHEESE

tlačítko - zpět na seznam


 


mozzarella, korbáčky nebo parenica

tlačítko - zpět na seznam


 


Použití odstředivky mléka v domácích podmínkách

tlačítko - zpět na seznam


 


Sběr smetany pomocí naběračky

tlačítko - zpět na seznam


 


Výpočet síly syřidla

tlačítko - zpět na seznam


 


 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.