
Směs koření vhodná pro výrobu bylinkového másla, dochucení pomazánek, polévek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů. Bez přídavku soli.

Využití gastronádob v celém procesu výroby od uskladnění mléka, vlastní výrobě sýru, jogurtu, zakys. smetany a pod., tak při skladování, nasolování či manipulaci.
Pro faremní i domácí sýraře
Kurzy Výroby sýrů na
www.dobrykurz.cz
Poskytujeme poradenství při výrobě a pomoc při výběru zboží.
Nabízíme pomůcky, potřeby a vybavení pro výrobu sýrů doma i na farmě. Základ tvoří ucelená nabídka francouzských mlékárenských kultur firmy Ets. Coquard, které bezpečně pokryjí kompletní škálu sýrů měkkých, plísňových i tvrdých. Tyto kultury jsou speciálně připraveny pro faremní a domácí výrobu a zvládají zátěž tohoto prostředí při výrobě i ve zrání. Jsou výkonné, otužilé a výsledky jsou perfektní. Zahrnují i široký výběr kultur k výrobě zakysaných výrobků, jako je jogurt, tvaroh, zakysaná smetana, acido, bifido jogurty či nápoje. V nabídce jsou syřidla tekutá i prášková, nezbytný chlorid vápenatý a sýrařská sůl. Vyberete také ze široké nabídky koření.
Poradenství výroba, výběr kultur, syřidel, vybavení, kurzů: Petr Rys +420 606 213 996
Objednávky, dostupnost zboží, zasílání, platby, přihlášky na kurz: Katarína Mašátová +420 724 574 942, +420 607 075 035
Domácí sýrař je pro nás stejně důležitý jako profesionál!
Každý registrovaný zákazník má 2% slevu na své objednávky!