Jogurtové a probiotické, kefír
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu
Nejprodávanější
-
IOTA Kefír 3 DL3,5 - na 150l mléka – Skladem395 Kč
Směs kultur pro výrobu zákysu kefírového typu, která obsahuje vybrané...
-
LAMBDA 12 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr – Skladem395 Kč
Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé...
-
LAMBDA 21 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr – Vyprodáno395 Kč
Velmi měkký a křehký jogurt, rychlé prokysávání a velmi nízké...
-
IOTA Probi 1 DL3,5 na 150 - 180l zakysaného mléka – Skladem395 Kč
Kultura pro výrobu probiotického zákysu, který je obohacen o prospěšné...
-
Beaugel KEFÍR 2 - výrazný - na 5l mléka (možno přeočkovávat) – Skladem95 Kč
Kultura určena pro výrobu kefíru výraznější chuti. Pod značkou kvality...
-
Beaugel BIFIDUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat) – Skladem95 Kč
Kultura je určena pro výrobu zakysaného Bifi-mléka. Pod značkou kvality...
Stránka 1 z 1 - 24 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 24 položek celkem