Vzorek práškového syřidla - ŽIVOČIŠNÉ Beaugel P1100V

 
 

Vzorek práškového syřidla Beaugel P1100V v množství 3g. 26mg chymozinu z telecího žaludku. Při ředění 3g syřidla ve 100ml vody síla cca 1:22 000.

ťapka - krátký popis Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 1000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 57,02 Kč bez DPH
69 Kč / ks    
Kód produktu 6819
Kategorie Syřidla a chlorid vápenatý
 

Vzorek Živočišného Práškového syřidla Beaugel P1100V  ťapka - popis

 

Vzorek práškového syřidla Beaugel P1100V v množství 3g. 26mg chymozinu z telecího žaludku. Při ředění 3g syřidla ve 100ml vody síla cca 1:22 000.

Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 1000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší.


 

Příprava práškového syřidla:

3g (1 ampule) : 100ml vody: Rozmíchejte 100ml čisté nechlorované vody a 3g práškového syřidla Beaugel P1100V.

Přibližné dávkování naředěného syřidla 3g/100ml vody, síla 1:22000 :

- Tvaroh/ Čerstvý sýr 0,25ml na 10 litrů mléka
- Zrající tvarohové sýry 0,5ml na 10 litrů mléka
- Sýry typu Camembert/Hermelín 1ml na 10l mléka
- Polotvrdé až tvrdé sýry 1,2 ml na 10 litrů mléka

 

 Uvedené dávkování je jen pro představu, včetně korekce na nižší kvalitu mléka. Vždy před použitím je nutné udělat si test síly syřidla na mléce, se kterým pracujeme a podle výsledku syřidlo dávkovat. Popis výpočtu síly syřidla a video naleznete na www.syrar.cz/vypocet-syridla/.

Změnou poměru syřidla a vody můžete připravit syřidlo tak, aby vyhovovalo Vaší výrobě.

UPOZORNĚNÍ: Dávkování tekutého syřidla je pouze orientační a může se lišit v závislosti na mléce (druhu, tučnosti, kondici atd.). Také naředěné syřidlo časem slábne. 

 


 

Trvanlivost a uchovávání: V práškovém stavu minimálně 2 roky od plnění při 4°C. Naředěné 3 měsíce při 4°C.  

Složení: Enzym Chymozin 


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: