Jogurtovač / termomísa - 2,5l
Popis
Mísa termo - jogurtovač 2,5l
Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. Mléko, které je zahřáté na výrobní teplotu (jogurt 45 - 50°C, zákys 20°C) a zaočkované kulturami, se přelije do mísy a zavře. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin). V chladnějším okolí je možné mísu ještě zakrýt utěrkou a pod. K výrobě tak už není potřeba další energie. Udržuje teplo nebo chlad s ohledem na vstupní teplotu obsahu.
Dobře se vymývá.
Víko má ucho pro snadné přenášení, uzavírá se zatočením.
Rozměry:
Průměr | vnější 25cm, vnitřní 20cm |
Výška | vnější s uchem 16cm, vnitřní 6cm |
Objem | 2,5 litry |
Materiál: mísa plast s nerezovým vnitřkem
Výrobní postup na jogurt na stránkách www.dobrysyr.cz - viz jogurt.