NOVINKY

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

  • 1,5l mýdlo P Plus Novinka Kód: 5622
    Dezinfekční mýdlo POLANA Plus - 1,5l
    Skladem

    ťapka - krátký popis Neparfemované dezinfekční mýdlo. Tekuté vhodné do dávkovačů. Ekonomické balení pro doplnění zásobníků. 

    Proti bakteriím, virům a plísním  tlačítko - více info

     

    190 Kč / ks
  • IOTA 4 Tomme rustique - balení DL1 na 200l mléka Novinka Kód: 973
    IOTA 4 Tomme rustique - balení DL1 na 200l mléka
    Skladem

     Streptococcus thermophilus, Lactobacillus helveticus 40%
    Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris 40%
    Micrococcus a  Enterococcus 20%

     

     

    Směs startovacích a zracích kultur pro typický rustikální sýr. Vhodné pro měkké i lisované sýry.

     Tato kultura umožňuje zejména:
    -výborné prozrání a vytváří měkké jemné těsto sýra.

    Optimální teplota mléka při zaočkování je 28°C - 37°C  po dobu nejméně 30  minut před sýřením.

    195 Kč / ks
  • IOTA CL3 - balení DL1 na 200l mléka Novinka Kód: 972
  • IOTA Probi 1 DL1 na 20l zakysaného mléka Novinka Kód: 5574
    IOTA Probi 1 DL1 na 20l zakysaného mléka
    Skladem

    Výraz probiotický pochází z řečtiny a znamená "pro život", je opakem slova antibiotický, "proti životu".

     

    165 Kč / ks
  • IOTA Probi 1 DL3,5 na 150l zakysaného mléka Novinka Kód: 5575
    IOTA Probi 1 DL3,5 na 150l zakysaného mléka
    Skladem

    Výraz probiotický pochází z řečtiny a znamená "pro život", je opakem slova antibiotický, "proti životu".

     

    395 Kč / ks
  • IOTA Reblochon DL1 - termofilní - kompletní směs Novinka Kód: 974
    IOTA Reblochon DL1 - termofilní - kompletní směs
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    185 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace