NOVINKY

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 2 - 17 položek celkem

  • CIMG7425 Novinka Kód: 5448
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    - kurz, který je základem pro výrobu všech sýrů -

    Tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry, na které si vzpomenete. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • Novinka Kód: 5619
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    - Začni tam, kde jsi. Použij to, co máš a vytvoř, co se dá. -

    Typická žitný chléb, syrová úprava lososa, příprava mletých mas a typické obložené chleby, polévka z toho, co moře nabízí a spousta dalšího. ťapka - krátký popis

    Nebude chybět ani káva a čaj s nějakým tradičním zákuskem.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 356 Kč / osoba
  • CIMG7425 Novinka Kód: 5450
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    - kurz, který je základem pro výrobu všech sýrů -

    Tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry, na které si vzpomenete. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 5. kurz Výroba sýrů 2 - téma: Tvrdé a polotvrdé sýry - 15.,16.2.2020 Novinka Kód: 5449
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělějte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivěťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 6. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka - 22.,23.2.2020 Novinka Kód: 5618
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Domácích výrobců sýrů přibývá.

    Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí, jde touto cestou. Francouzský dodavatel profi mlékárenských kultur, pan Coquard, připravil úspěšnou řadu kultur pro domácí sýraře. Z nich snadným a zaručeným postupem vyrobíte sýry jako Camembert, Gouda i kvalitní francouzský Fromage Frais nebo-li čerstvý sýr. Můžete dělat i takové bonbónky, jako je zrající sýr tipu Crottin a dokonce dva typy sýrů se Zelenou či Modrou plísní. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    2 904 Kč / osoba
  • Kurz Kozí sýry Novinka Kód: 5483
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    - Kurz pro kozy, kozí sýry a všechny, kteří je chtějí dělat! -

    Víme, že kozy dají práci, potřebují naší trpělivost a jejich mléko je právě o to cennější. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 8. kurz Výroba sýrů 2 - téma: Tažené a nakládané + Měkké, zrající a plísňové sýry - 4.,5.4.2020 Novinka Kód: 5445
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    - jediný termín, příznivá cena -

    (Pro tento kurz je důležitá kvalita mléka, z toho důvodu je načasován na podzim, kdy máme ještě mléko z naší farmy. Kdo má zájem o Korbáče, Mozzarellu, Provolone apod., má jedinou příležitost. Plísňové a zrající sýry jsou bonus navíc.) ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 9. kurz Sýry 4 dny-komplet - 7. - 10.5.2020 Novinka Kód: 5447
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Poprvé byl tento kurz odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez všemi našimi kurzy, tzn. souhrn kompletních znalostí, které jsme schopni Vám nabídnout. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    5 929 Kč / osoba
  • Džbán s měrkou a víkem - transparentní, 1,75l Novinka Kód: 965
    Skladem

    Džbán z potravinářského plastu použitelný v rozsahu +95°C až - 25°C.

    105 Kč / ks
  • Hrnek nerez - 1,7l Novinka Kód: 576
    Vyprodáno

    Nerezový hrnek vhodný do potravinářství.

    110 Kč / ks
  • Novinka Kód: 973
  • Novinka Kód: 972
  • Novinka Kód: 5574
  • Novinka Kód: 5575
  • Novinka Kód: 974
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    185 Kč / ks
Další produkty

Stránka 1 z 2 - 17 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace