NOVINKY

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

  • 5. kurz Výroba sýrů 2 - téma: Tvrdé a polotvrdé sýry - 15.,16.2.2020 Novinka Kód: 5449
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělějte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivěťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 6. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka - 22.,23.2.2020 Novinka Kód: 5618
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Domácích výrobců sýrů přibývá.

    Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí, jde touto cestou. Francouzský dodavatel profi mlékárenských kultur, pan Coquard, připravil úspěšnou řadu kultur pro domácí sýraře. Z nich snadným a zaručeným postupem vyrobíte sýry jako Camembert, Gouda i kvalitní francouzský Fromage Frais nebo-li čerstvý sýr. Můžete dělat i takové bonbónky, jako je zrající sýr tipu Crottin a dokonce dva typy sýrů se Zelenou či Modrou plísní. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    2 904 Kč / osoba
  • Kurz Kozí sýry Novinka Kód: 5483
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    - Kurz pro kozy, kozí sýry a všechny, kteří je chtějí dělat! -

    Víme, že kozy dají práci, potřebují naší trpělivost a jejich mléko je právě o to cennější. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 8. kurz Výroba sýrů 2 - téma: Tažené a nakládané + Měkké, zrající a plísňové sýry - 4.,5.4.2020 Novinka Kód: 5445
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    - jediný termín, příznivá cena -

    (Pro tento kurz je důležitá kvalita mléka, z toho důvodu je načasován na podzim, kdy máme ještě mléko z naší farmy. Kdo má zájem o Korbáče, Mozzarellu, Provolone apod., má jedinou příležitost. Plísňové a zrající sýry jsou bonus navíc.) ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 9. kurz Sýry 4 dny-komplet - 7. - 10.5.2020 Novinka Kód: 5447
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Poprvé byl tento kurz odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez všemi našimi kurzy, tzn. souhrn kompletních znalostí, které jsme schopni Vám nabídnout. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    5 929 Kč / osoba
  • Novinka Kód: 973
  • Novinka Kód: 972
  • Novinka Kód: 5574
  • Novinka Kód: 5575
  • Novinka Kód: 974
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    185 Kč / ks
  • Koření Hungária 500g Novinka Kód: 897
    Skladem

    Koření vhodné na bílé a nakládané sýry.

    440 Kč / ks
  • Koření Pašerák 500g Novinka Kód: 985
    Skladem

    Velice ostrá směs koření vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omášek, salátů a pomazánek.

    290 Kč / ks
  • Sýrařský hoblík s poklopem Novinka Kód: 725
    Skladem

    Hoblík na sýr Tete de Moine nebo-li Mnichova hlava. ťapka - krátký popis Kráječ sýru / škrabka pro polotvrdý sýr z nerezové oceli, podstavec z bukového dřeva, víko plastové se 4 ostny pro udržení sýru při odkrajování hoblinek. Velmi dobré dílenské zpracování a kvalita.tlačítko - více info

    840 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace