Mlékárenské kultury
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury. Určené k dávkování přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.
skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit hlavně před vniknutím vlhkosti.
Produktové listy k dispozici na vyžádání pro potřeby výrobce. Doklady GMO free. Tyto doklady nejsou určeny ke zveřejňování na internetu, ani kopírování.
Nejprodávanější
-
DELTA - termofilní DL1 na 100 - 200l mléka – Skladem165 Kč
Čistá rychle prozrávající termofilní kultura pro tažené sýry typu...
-
BETA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka – Skladem395 Kč
Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí...
-
Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 25l mléka – Skladem275 Kč
Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr!...
-
Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka – Skladem275 Kč
Každý si chce zkusit udělat bochník sýra! S touto kulturou můžete,...
-
OMEGA - mezofilní/termofilní směs DL3,5 na 350 -700l mléka – Skladem395 Kč
Farmářská kultura. Velmi odolná, mírně aromatická zaočkovací...
-
IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka – Skladem185 Kč
Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.
Stránka 1 z 4 - 89 položek celkem
Stránka 1 z 4 - 89 položek celkem