E-shop

 

Nejprodávanější

1
239601123960
Značky
 
 
 
 
 
 
 
 

Stránka 1 z 77 - 916 položek celkem

  • 1. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 28.,29.10.2023 Kód: 7083
    1. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 28.,29.10.2023
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů s větším zaměřením na Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 2. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella - 17.,18.2.2024 Kód: 5618
    2. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella - 17.,18.2.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Domácích výrobců sýrů přibývá.

    Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí, jde touto cestou. Francouzský dodavatel profi mlékárenských kultur, pan Coquard, připravil úspěšnou řadu kultur pro domácí sýraře. Z nich snadným a zaručeným postupem vyrobíte sýry jako Camembert, Gouda i kvalitní francouzský Fromage Frais nebo-li čerstvý sýr. Můžete dělat i takové bonbónky, jako je zrající sýr tipu Crottin a dokonce dva typy sýrů se Zelenou či Modrou plísní.

    Přidáme k tomu téma tažených sýrů, jejichž asi nejznámějšími zástupci jsou slovenské Korbáčky a italská Mozzarella. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    3 388 Kč / osoba
  • 3. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 23.,24.3.2024 Kód: 7019
    3. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 23.,24.3.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů s větším zaměřením na Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 4. kurz Výroba sýrů 1 + Zrající a plísňové + Tažené sýry 20.,21.4.2024 Kód: 5445
    4. kurz Výroba sýrů 1 + Zrající a plísňové + Tažené sýry 20.,21.4.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Zrající a plísňové sýry a Tažené sýry

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Zrající a plísňové sýry Vám pomohou se odlišit, mít nějakou perličku ve Vaší nabídce. Právě na tomto kurzu je prostor pro spousty variant. Rozmanitost chutí, vůní, tvarů a barev vás odliší a dodá Vašim sýrům vyjímečnost. Ať kozí, kravské či ovčí všechny chutnají skvěle!

    Pařené a tažené sýry, ze kterých budeme čerpat - pro příklad : Mozzarella, Kaškaval, Korbáček, Parenica, Oštěpek, Suluguni, Burrata, Provolone, Caciocavallo, String Cheese a další ...Tažené sýry se dají považovat za samostatnou skupinu, u které není nutné důkladně proniknout do obecné technologie výroby sýrů, abyste je mohli s úspěchem dělat. Ale pokud ji budete znát, jistě to bude přínosem a usnadněním. Zařazeny jsou i pařené sýry typu Blaťácké Zlato.

    K hlavnímu zaměření tohoto kurzu jsme navrch přidali i přípravu nálevů k nakládání různých druhů sýrů. Slouží nejen k jejich dochucení, ale i případnému uchování a prodloužení doby jejich spotřeby.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 5. kurz Sýry 4 dny-komplet 9.-12.5.2024 Kód: 5447
    5. kurz Sýry 4 dny-komplet 9.-12.5.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Zahrnuje všechna témata nabízených kurzů. Náročné, ale kompletní.

    Poprvé byl tento kurz odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez všemi našimi kurzy, tzn. souhrn kompletních znalostí, které jsme schopni Vám nabídnout. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    5 929 Kč / osoba
  • 6. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 1.,2.6.2024 Kód: 5450
    6. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 1.,2.6.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Kozí sýry

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Kozí sýry často budí dojem, že se jedná o bílý sýr tvarohového typu, případně se směsí bylin. Opak je pravdou, kozích sýrů je nepřeberné množství, od čerstvých tvarohových, přes zrající plísňové až po tvrdé dlouhozrající sýry. A tím se budeme zabývat, výrobou rozsáhlého množství sýrů z kozího mléka.

    Malé tajemství: " Cítíte z kozího sýru kozinu? Tak to není kozou, ale špatnou výrobou. .. Nevěříte? Uvidíte."

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • Alobal BASIC - role 29cm x 20m/9 mikronů Kód: 6971
    Alobal BASIC - role 29cm x 20m/9 mikronů
    Skladem

    Alobal, běžné provedení. Pro rychlé přechodné zabalení výrobku např. při distribuci a přepravě. Pro grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 29cm x 20m, síla materiálu 9 mikronů.  tlačítko - více info

    72 Kč / ks
  • Alobal GRIL - role 30cm x 10m/17 mikronů Kód: 6972
    Alobal GRIL - role 30cm x 10m/17 mikronů
    Skladem

    Kvalitní silný Alobal pro pomalé grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 30cm x 10m, síla materiálu 17 mikronů.  tlačítko - více info

    76 Kč / ks
  • Alobal GRIL - role 45cm x 10m/18 mikronů Kód: 6973
    Alobal GRIL - role 45cm x 10m/18 mikronů
    Skladem

    Kvalitní silný Alobal pro pomalé grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 45cm x 10m, síla materiálu 18 mikronů.  tlačítko - více info

    148 Kč / ks
  • ALPHA - mezofilní DL1 na 100-200l mléka Kód: 607
    ALPHA - mezofilní DL1 na 100-200l mléka
    Skladem

    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    165 Kč / ks
  • ALPHA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka Kód: 631
    ALPHA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka
    Skladem

    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    395 Kč / ks
  • Bambucké máslo 1000g Kód: 217
    Bambucké máslo 1000g
    Skladem

    Přípravky, které obsahují bambucké máslo je možné uplatnit při hojení spálenin, zvyšování odolnosti kůže proti infekcím a nemocem, pomáhá zvláčňovat rty, či ochraňuje při koupání ve slané vodě.

    Rafinací je čištěno od nežádoucích příměsí a pachů.

    289 Kč / ks
Další produkty

Stránka 1 z 77 - 916 položek celkem