11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

E-shop

 

Nejprodávanější

1
239601123960
Značky
 
 
 
 
 
 
 
 

Stránka 1 z 43 - 885 položek celkem

  • 1,kurz Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích 26.,27.10.2024 2 dny Kód: 6525
    1,kurz Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích 26.,27.10.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů - kurz zaměřený na Sýrařinu jako řemeslo. Ve chvíli, kdy získáte jistotu a porozumíte jednotlivým krokům, na výsledku to bude znát. 

    ťapka - krátký popis Buďte Sýraři.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat jakékoliv sýry a budete schopni se rozhodnout, co je pro Vás to nejlepší.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

     

    4 598 Kč / osoba
  • 2,kurz Bochníky - tvrdé zrající sýry 16.11.2024 1 den Kód: 7327
    2,kurz Bochníky - tvrdé zrající sýry 16.11.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    2 783 Kč / osoba
  • 3,kurz Hnětené/ Tažené sýry - 30.11.2024 Novinka 1 den Kód: 7018
    3,kurz Hnětené/ Tažené sýry - 30.11.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Speciál zaměřený na rozsáhlý obor tažených neboli hnětených sýrů. ťapka - krátký popis Hnětené sýry nejsou jen Korbáčky či Nitě.

    Pařené a tažené sýry, ze kterých budeme čerpat - pro příklad : Mozzarella, Kaškaval, Korbáček, Parenica, Oštěpek, Suluguni, Burrata, Provolone, Caciocavallo, String Cheese a další ...Tažené sýry se dají považovat za samostatnou skupinu, u které není nutné důkladně proniknout do obecné technologie výroby sýrů, abyste je mohli s úspěchem dělat. Ale pokud ji budete znát, jistě to bude přínosem a usnadněním. Zařazeny jsou i pařené sýry typu Blaťácké Zlato.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    2 783 Kč / osoba
  • 4,kurz Sýry do nálevů, Balkán, Feta, Brindza, Mozzarella - 11.1.2025 1 den Kód: 7329
    4,kurz Sýry do nálevů, Balkán, Feta, Brindza, Mozzarella - 11.1.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Zaměřeno na výrobu sýrů vhodných k nakládání a přípravu nálevů.

    Dělat Balkán nebo Fetu? Jaký je potom pro ně vhodný nálev? Držet se tradice nebo dát volnost své fantazii? Mohlo by se zdát, že jen tak nakrájím nějaký sýr, trocha zeleniny a koření a zaleju to olejem .. také možnost. Ale vše má své zásady, které když dodržíme můžeme se na výsledek spolehnout. Na chuť, vzhled i trvanlivost.

    V tomto kurzu se zaměříme na správnou výrobu a přípravu sýrů pro další úpravu, naložení nebo další využití při přípravě jídel. Na správný výběr koření a dalších přísad. Na přípravu nálevů s odkazem na tradici a podmínky, které máme. Na vhodný výběr sýrů k nakládání s ohledem na jejich vlastnosti.

    Mozzarella, Bryndza, Feta, Balkán a další varianty a druhy. Navrch přidáme ještě vhled do Řecké a Středomořské kuchyně kde má tento způsob uchování a zpracování sýrů svou tradici.

    . ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    2 783 Kč / osoba
  • 5,kurz Sýry doma a další výrobky z mléka - 26.,26.1.2025 2 dny Kód: 5618
    5,kurz Sýry doma a další výrobky z mléka - 26.,26.1.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Domácích výrobců sýrů přibývá.

    Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí jde touto cestou. Francouzský dodavatel profi mlékárenských kultur, pan Coquard, připravil úspěšnou řadu kultur pro domácí sýraře. Z nich snadným a zaručeným postupem vyrobíte sýry jako Camembert, Gouda i kvalitní francouzský Fromage Frais nebo-li čerstvý sýr. Můžete dělat i takové bonbónky, jako je zrající sýr tipu Crottin a dokonce dva typy sýrů se Zelenou či Modrou plísníťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    3 388 Kč / osoba
  • 6,kurz Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích 8.,9.2.2025 2 dny Kód: 7331
    6,kurz Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích 8.,9.2.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů - kurz zaměřený na Sýrařinu jako řemeslo. Ve chvíli, kdy získáte jistotu a porozumíte jednotlivým krokům, je dodržíte a na výsledku to bude znát. 

    ťapka - krátký popis Buďte Sýraři.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat jakékoliv sýry a budete schopni se rozhodnout, co je pro Vás to nejlepší.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

     

    4 598 Kč / osoba
  • 7,kurz Bochníky - tvrdé zrající sýry 22.2.2025 1 den Kód: 7332
    7,kurz Bochníky - tvrdé zrající sýry 22.2.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    2 783 Kč / osoba
  • 8,kurz Sýry na gril a do udírny, Holoumi, Panýr, Camembert, Parenica - 8.3.2025 1 den Kód: 7334
    8,kurz Sýry na gril a do udírny, Holoumi, Panýr, Camembert, Parenica - 8.3.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Grilování je fajn a když můžeme grilovat, co jsme sami vyrobili, je to ještě lepší.

    Holoumi a Camembert jsou dvě naprosto odlišné věci. Odlišný původ, výroba i chuť. A přesto je může spojít jejich úprava. Sýry mají na grilu i v udírně své místo. Některé jsou hotové velmi rychle a na některé je potřeba si počkat. Jaké by měli mít vlastnosti? Jaký to má vliv na jejich následnou úpravu a jaký je vhodný postup, pro dokonalý chuťový zážitek? Koření ano či ne a případně jaké? To si řekneme na kurzu. Od  výroby sýrů po jejich konečnou úpravu.               A některé třeba i ochutnáme.

     

    Holoumi, Panýr, Camembert, Parenica  a další.  ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    2 783 Kč / osoba
  • 9,kurz Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - 22.3.2025 Novinka 1 den Kód: 7335
    9,kurz Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - 22.3.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - kvalita, trvanlivost, zdraví. ťapka - krátký popis Základ sortimentu i domácí výroby, benefit pro zdraví i ekonomiku prodeje. Jak to dělat dobře?

    Jogurt, Zákys a Kefír není to samé. Jogurt má jasně dáno jaké musí být použity kultury pro jeho výrobu. Naopak Zákysy nám poskytují prostor pro určitou variabilitu a zaměření jejich účinnosti. A Kefír je zase Kefír, jehož složení je poměrně bohaté, ale také jasně dané. Tak toto si ujasníme a naučíme se stím pracovat. Dalším úskalím bývá hustota. Jak docílit konzistence, kterou chceme? Teploty a časy hrají možná nejdůležitější roli v Sýrařině a tady tomu není jinak.

    Tvaroh .. co na něm vymýšlet? Možná chuť, konzistenci, aroma? Udělat ho tak, aby vydržel, nepřekysal, nebyl příliš řídký nebo zase moc tvrdý? Má být základem pro další zrání, jak nejlépe připravit?

    A co kozí? Prý kozí kefír se fakt nedá :-) ... velký omyl. Je jen potřeby vědět, jak na to.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    2 783 Kč / osoba
  • CIMG7425 2 dny Kód: 7333
    91,kurz Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích 5.,6.4.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů - kurz zaměřený na Sýrařinu jako řemeslo. Ve chvíli, kdy získáte jistotu a porozumíte jednotlivým krokům, je dodržíte a na výsledku to bude znát. 

    ťapka - krátký popis Buďte Sýraři.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat jakékoliv sýry a budete schopni se rozhodnout, co je pro Vás to nejlepší.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

     

    4 598 Kč / osoba
  • 92,kurz Plísňáky - bílé, šedé, modré i oranžové - 26.4.2025 Novinka 1 den Kód: 7328
    92,kurz Plísňáky - bílé, šedé, modré i oranžové - 26.4.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Nebojte se Plísňáků.  ťapka - krátký popis 

    Často slýcháme obavy ze zařazení plísňových sýrů do výroby. Obavy z toho, že plísně budou všude a na všem. Jestli Vás láká výroba sýrů jako je bílý Camembert alias Hermelín, zelená Niva či modrý Roquefort, Romadůr, Tvarůžky a nebo francouzské perličky typu Crottin, Valencay nebo St. Maure, pomůžeme Vám výrobu "ukočírovat". Ono to totiž není zase tak jednoduché aby se plísním dařilo. A dost možná zjistíte, že Vám dokonce pomohou ty nežádoucí udržet na uzdě.

    Zrající a plísňové sýry Vám pomohou se odlišit, mít nějakou perličku ve Vaší nabídce. Právě na tomto kurzu je prostor pro spousty variant. Rozmanitost chutí, vůní, tvarů a barev vás odliší a dodá Vašim sýrům výjímečnost. Ať kozí, kravské či ovčí všechny chutnají skvěle!

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    2 783 Kč / osoba
  • 93,kurz Sýry 4 dny-komplet 8.-11.5.2025 Kód: 5447
    93,kurz Sýry 4 dny-komplet 8.-11.5.2025
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Zahrnuje všechna témata nabízených kurzů. Náročné, ale kompletní.

    Poprvé byl tento kurz odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez všemi našimi kurzy, tzn. souhrn kompletních znalostí, které jsme schopni Vám nabídnout. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    5 929 Kč / osoba
  • Alobal BASIC - role 29cm x 20m/9 mikronů Kód: 6971
    Alobal BASIC - role 29cm x 20m/9 mikronů
    Skladem

    Alobal, běžné provedení. Pro rychlé přechodné zabalení výrobku např. při distribuci a přepravě. Pro grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 29cm x 20m, síla materiálu 9 mikronů.  tlačítko - více info

    72 Kč / ks
  • Alobal GRIL - role 30cm x 10m/17 mikronů Kód: 6972
    Alobal GRIL - role 30cm x 10m/17 mikronů
    Skladem

    Kvalitní silný Alobal pro pomalé grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 30cm x 10m, síla materiálu 17 mikronů.  tlačítko - více info

    76 Kč / ks
  • Alobal GRIL - role 45cm x 10m/18 mikronů Kód: 6973
    Alobal GRIL - role 45cm x 10m/18 mikronů
    Skladem

    Kvalitní silný Alobal pro pomalé grilování a rozpékání. Lze připravit dopředu včetně dochucení. ťapka - krátký popis Nenechávat v kontaktu s kyselými sýry dlouhodobě, může docházet k uvolňování hliníku. Rozměr 45cm x 10m, síla materiálu 18 mikronů.  tlačítko - více info

    148 Kč / ks
  • ALPHA - mezofilní DL1 na 100-200l mléka Kód: 607
    ALPHA - mezofilní DL1 na 100-200l mléka
    Skladem

    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    165 Kč / ks
  • ALPHA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka Kód: 631
    ALPHA - mezofilní DL3,5 na 300 - 600l mléka
    Skladem

    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    395 Kč / ks
  • Bambucké máslo 1000g Kód: 217
    Bambucké máslo 1000g
    Skladem

    Přípravky, které obsahují bambucké máslo je možné uplatnit při hojení spálenin, zvyšování odolnosti kůže proti infekcím a nemocem, pomáhá zvláčňovat rty, či ochraňuje při koupání ve slané vodě.

    Rafinací je čištěno od nežádoucích příměsí a pachů.

    289 Kč / ks
  • Bambucké máslo 25kg Kód: 219
    Bambucké máslo 25kg
    Vyprodáno

    Přípravky, které obsahují bambucké máslo je možné uplatnit při hojení spálenin, zvyšování odolnosti kůže proti infekcím a nemocem, pomáhá zvláčňovat rty, či ochraňuje při koupání ve slané vodě.

    Rafinací je čištěno od nežádoucích příměsí a pachů.

    5 750 Kč / ks
  • Bambucké máslo 500g Kód: 218
    Bambucké máslo 500g
    Skladem

    Přípravky, které obsahují bambucké máslo je možné uplatnit při hojení spálenin, zvyšování odolnosti kůže proti infekcím a nemocem, pomáhá zvláčňovat rty, či ochraňuje při koupání ve slané vodě.

    Rafinací je čištěno od nežádoucích příměsí a pachů.

    158 Kč / ks
  • Barvivo do sýrů přírodní - Annatto - 200ml Kód: 376
    Barvivo do sýrů přírodní - Annatto - 200ml
    Skladem

    Žluto-červeno-oranžové barvivo přírodního původu, které se získává ze semen stromu Bixa orellana, česky Oreláník barvířský. ťapka - krátký popis 

    Tvoří ho především bixin, který je rozpustný v tucích a norbixin, který je rozpustný ve vodě. Mírně zemitá, pižmová a lehce pikantní chuť tlačítko - více info

    145 Kč / ks
Další produkty

Stránka 1 z 43 - 885 položek celkem