kurzy Výroby sýrů

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

  • 1. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 28.,29.10.2023 Kód: 7083
    1. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 28.,29.10.2023
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů s větším zaměřením na Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 2. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella - 17.,18.2.2024 Kód: 5618
    2. kurz Sýry doma a další výrobky z mléka + Korbáčky a Mozzarella - 17.,18.2.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Domácích výrobců sýrů přibývá.

    Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí, jde touto cestou. Francouzský dodavatel profi mlékárenských kultur, pan Coquard, připravil úspěšnou řadu kultur pro domácí sýraře. Z nich snadným a zaručeným postupem vyrobíte sýry jako Camembert, Gouda i kvalitní francouzský Fromage Frais nebo-li čerstvý sýr. Můžete dělat i takové bonbónky, jako je zrající sýr tipu Crottin a dokonce dva typy sýrů se Zelenou či Modrou plísní.

    Přidáme k tomu téma tažených sýrů, jejichž asi nejznámějšími zástupci jsou slovenské Korbáčky a italská Mozzarella. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    3 388 Kč / osoba
  • 3. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 23.,24.3.2024 Kód: 7019
    3. kurz Výroba sýrů 1 + Tvrdé a polotvrdé sýry 23.,24.3.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů s větším zaměřením na Tvrdé a polotvrdé sýry. Větší či menší bochníky sýra. Vypadají krásně a jejich výroba není vůbec těžká.

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Tvrdé a polotvrdé sýry. Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělejte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je snadná, rychlá a vypadají opravdu působivě.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 4. kurz Výroba sýrů 1 + Zrající a plísňové + Tažené sýry 20.,21.4.2024 Kód: 5445
    4. kurz Výroba sýrů 1 + Zrající a plísňové + Tažené sýry 20.,21.4.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Zrající a plísňové sýry a Tažené sýry

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Zrající a plísňové sýry Vám pomohou se odlišit, mít nějakou perličku ve Vaší nabídce. Právě na tomto kurzu je prostor pro spousty variant. Rozmanitost chutí, vůní, tvarů a barev vás odliší a dodá Vašim sýrům vyjímečnost. Ať kozí, kravské či ovčí všechny chutnají skvěle!

    Pařené a tažené sýry, ze kterých budeme čerpat - pro příklad : Mozzarella, Kaškaval, Korbáček, Parenica, Oštěpek, Suluguni, Burrata, Provolone, Caciocavallo, String Cheese a další ...Tažené sýry se dají považovat za samostatnou skupinu, u které není nutné důkladně proniknout do obecné technologie výroby sýrů, abyste je mohli s úspěchem dělat. Ale pokud ji budete znát, jistě to bude přínosem a usnadněním. Zařazeny jsou i pařené sýry typu Blaťácké Zlato.

    K hlavnímu zaměření tohoto kurzu jsme navrch přidali i přípravu nálevů k nakládání různých druhů sýrů. Slouží nejen k jejich dochucení, ale i případnému uchování a prodloužení doby jejich spotřeby.

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba
  • 5. kurz Sýry 4 dny-komplet 9.-12.5.2024 Kód: 5447
    5. kurz Sýry 4 dny-komplet 9.-12.5.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Zahrnuje všechna témata nabízených kurzů. Náročné, ale kompletní.

    Poprvé byl tento kurz odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez všemi našimi kurzy, tzn. souhrn kompletních znalostí, které jsme schopni Vám nabídnout. ťapka - krátký popis

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    5 929 Kč / osoba
  • 6. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 1.,2.6.2024 Kód: 5450
    6. kurz Výroba sýrů 1 + Kozí sýry 1.,2.6.2024
    Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov

    Výroba sýrů 1 - kurz pro všechny druhy sýrů obohacený o Kozí sýry

    Devět technologických kroků, které Vás nasměrují k výrobě tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i tažených. Ať už jsou vyráběny sladkým či kyselým srážením. Sýrů, které jsou ke spotřebě za pár dnů nebo budou zrát několik měsíců. Vše řídí ty správné kroky, kterým když porozumíte, budete schopni dělat všechny sýry.

    ťapka - krátký popis Kozí sýry často budí dojem, že se jedná o bílý sýr tvarohového typu, případně se směsí bylin. Opak je pravdou, kozích sýrů je nepřeberné množství, od čerstvých tvarohových, přes zrající plísňové až po tvrdé dlouhozrající sýry. A tím se budeme zabývat, výrobou rozsáhlého množství sýrů z kozího mléka.

    Malé tajemství: " Cítíte z kozího sýru kozinu? Tak to není kozou, ale špatnou výrobou. .. Nevěříte? Uvidíte."

    Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

     tlačítko - více info

    4 598 Kč / osoba

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem