Papír voskovaný RUSTIC vzor Ptáci - 1kg/150archů 37x37cm, 42g/m2

 
Doprodej
  • 1 z 4
 

Voskovaný papír se zajímavým vzorem. Pro balení všech druhů sýrů, měkkých i polotvrdých. Z jedné strany ošetřený slabou vrstvou vosku. Vhodný pro balení potravin.

ťapka - krátký popis Rustikální vzhled s neobvyklým vzorem. Po určitou dobu se nepromastí a nepromočí. Pevný, vhodný spíš pro kompaktnějších sýry. tlačítko - více info

Do vyprodání zásob.

Cena 90,91 Kč bez DPH
110 Kč / ks    
Kód produktu 6116
Kategorie Papír s voskem
 
Papír voskovaný RUSTIC vzor "Ptáci". 37 x 37cm. Síla 42g + 6g vosk/m2. Balení 1kg.         tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Hnědý přírodní vzhled, hlazený. Pevný, vhodný pro balení tužších sýrů. Pro distribuci a prodej. U Plísňových sýrů je potřeba počítat s tím, že se plísňový kožíšek slehne, proto příliš při balení netlačíme.

Do určité míry se nepromastí se a nepropouští vodu. Nicméně voskovaná je jen jedna strana, pokud je papír ve vlhku delší dobu, nasákne vlhkost z prostředí nebo hranou ze sýru. Tato vlastnost se však dá využít pro udržení vlhkosti u sýrů polotvrdých, pro které bude asi vhodnější využít některý z větších rozměrů.


 Vhodný na balení sýrů střední velikosti, tvrdých nebo polotvrdých bochníků.


materiál: nebělený hlazený papír a vrstva vosku vhodného pro styk s potravinami, certifikace na vyžádání

balení: 1kg cca 150 listů (+/- 5 listů)

rozměr: 37 x 37cm

síla: 42g + 6g vosk/m2

Podobné produkty

  • Papír voskovaný oboustranný - archy 25x33cm, 42g/m2, 1kg/320listů Novinka Kód: 3349
    Papír voskovaný oboustranný - archy 25x33cm, 42g/m2, 1kg/320listů
    Skladem

    Velmi jemný papír pro balení sýrů typu Camembert a dalších měkkých sýrů i tvarohových, zrajících s plísní a pod. Z obou stran ošetřený slabou vrstvou vosku. Vhodný pro balení potravin.  ťapka - krátký popis Dobře odolný proti vlhkosti. Částečně průhledný. Slabý, jemný, jde s ním dobře balit i měkké sýry.. tlačítko - více info

    155 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: