// DODÁVKA KULTUR: naskladnění 18.-19.9., k odeslání v Po 22.9. // KURZY: 11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet // Přihlášky na www.dobrykurz.cz //

e-booky

" ... chci upozornit, že veškeré informace obsažené v e-booku jsou postaveny na mých znalostech a zkušenostech a jakékoli úspěchy či neúspěchy plynoucí z toho, jak tyto poznatky využijete Vy, je plně ve Vašich rukách.": říká autor :-). ťapka - krátký popis

IMG_2555 - kopie

Nejprodávanější

e-book: Francouzské sýry
e-book: Francouzské sýry
Ve formě e-booku
Kód: 954
 
230 Kč
4 e knihy
e-book: 4 e-knihy
Ve formě e-booku
Kód: 1859
 
890 Kč
e-book: Tvrdé a polotvrdé sýry
e-book: Tvrdé a polotvrdé sýry
Ve formě e-booku
Kód: 20
 
295 Kč
5 položek celkem

Cena

230890
1230890

Značky

Položek k zobrazení: 5
4 e knihy
e-book: 4 e-knihy
Ve formě e-booku
890 Kč / ks

4 e-knihy výhodně. Kompletní náhled do technologií a postupů při výrobě všech druhů sýrů a dalších mléčných výrobků.   

Kód: 1859
e-book: Francouzské sýry
230 Kč / ks

Francouzské speciality od měkkých plísňových sýrů po zrající tvrdé. Plísňové sýry typu Camembert, Roquefort, Picodon, Reblochon, Saint Maure, Valencay a další. Sýry zrající pod mazem např. Livarot, Munster a pod.   

Kód: 954
e-book: Korbáčky, parenice, mozzarella a další tažené sýry
285 Kč / ks

Tažené sýry mají využití na celém světě. K přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. K rychlé spotřebě i ke zrání několik měsíců. E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů.         

Kód: 19
e-book: Tvrdé a polotvrdé sýry
295 Kč / ks

Když řeknete sýr, představíte si bochník. E-book, který Vás podrobněji zavede do výroby sýrů, které chce zkusit každý. Tvrdé a polotvrdé sýry.  Malý náhled do technologie - každý bochník nevzniká tím, že je lisovaný pod lisem.       

Kód: 20
e-book: Výrobky z mléka nejen v domácích podmínkách
350 Kč / ks

E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalších mléčných výrobků doma i na farmě. Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější, půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách a kterým se budete muset přizpůsobit   

Kód: 18