IOTA 4 Tomme rustique - balení DL1 na 200l mléka

 
Novinka
  • 1 z 5
 

 Streptococcus thermophilus, Lactobacillus helveticus 40%
Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris 40%
Micrococcus a  Enterococcus 20%

 

 

Směs startovacích a zracích kultur pro typický rustikální sýr. Vhodné pro měkké i lisované sýry.

 Tato kultura umožňuje zejména:
-výborné prozrání a vytváří měkké jemné těsto sýra.

Optimální teplota mléka při zaočkování je 28°C - 37°C  po dobu nejméně 30  minut před sýřením.

Cena 161,16 Kč bez DPH
195 Kč / ks    
Kód produktu 973
Kategorie E-shop
 

Podobné produkty

  • IOTA Reblochon DL1 - termofilní - kompletní směs Novinka Kód: 974
    IOTA Reblochon DL1 - termofilní - kompletní směs
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    185 Kč / ks
  • IOTA St. Nectaire - termofilní - kompletní směs Kód: 105
    IOTA St. Nectaire - termofilní - kompletní směs
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    180 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace