Pastery
Pasterovat mléko pro výrobu sýrů, či ne? Velmi často diskutovaná otázka. Jednoznačně platí, že pro chuťové vlastnosti sýrů, je lépe, pokud mléko pasterovat nemusíte. Valná většina oficiálních výrobců však pasterovat musí, neboť tento krok mají zahrnutý ve výrobní technologii. A občas i u domácích výrobců nastává období, kdy mléko nevykazuje takové vlastnosti, aby bylo možné vyrábět z nepasterovaného mléka. Jestliže se sýřenina či tvaroh začíná nafukovat už při zakysání, je jednoznačně lepší mléko pro výrobu pasterovat.
Paster FJ15 lze dobře využít také k výrobě Ricotty.
Nejprodávanější
-
Nádoba nerez 15 litrů k pasteru na 15 l, bez poklice (BEZ SLEVY 5%) – Na objednávku - dodání do 14 dnů.2 810 Kč
Nerez nádoba pro paster FJ15 bez poklice. Možno tak připravovat...
-
Paster 15 litrů s nádobou a poklicí (BEZ SLEVY 5%) – Na objednávku - dodání do 14 dnů.13 827,80 Kč
Malý, rychlý, jednoduchý pasterizační hrnec pro domácí a faremní výrobu....
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem