Pastery
Pasterovat mléko pro výrobu sýrů, či ne? Velmi často diskutovaná otázka. Jednoznačně platí, že pro chuťové vlastnosti sýrů, je lépe, pokud mléko pasterovat nemusíte. Valná většina oficiálních výrobců však pasterovat musí, neboť tento krok mají zahrnutý ve výrobní technologii. A občas i u domácích výrobců nastává období, kdy mléko nevykazuje takové vlastnosti, aby bylo možné vyrábět z nepasterovaného mléka. Jestliže se sýřenina či tvaroh začíná nafukovat už při zakysání, je jednoznačně lepší mléko pro výrobu pasterovat.
Paster FJ15 lze dobře využít také k výrobě Ricotty.
Nejprodávanější
-
Nádoba nerez 30 litrů k pasteru 30l + poklice (BEZ SLEVY 5%) – Na objednávku - dodání do 14 dnů.6 980 Kč / ks
Nerez nádoba k pasteru FJ30 s poklicí. Možno tak připravovat větší...
-
Poklice sklo pro nádobu 30 litrů do pasteru 30l (BEZ SLEVY 5%) – Na objednávku - dodání do 14 dnů.1 650 Kč / ks
Poklice k nerez nádobě v hodné pro pastér FJ30. Připraven otvor pro...
-
Nádoba nerez 30 litrů k pasteru na 30 l, bez poklice (BEZ SLEVY 5%) – Na objednávku - dodání do 14 dnů.5 630 Kč / ks
Nerez nádoba pro paster FJ30 bez poklice. Možno tak připravovat...
-
Paster 30 litrů s nádobou a poklicí (BEZ SLEVY 5%) – Na objednávku - dodání do 14 dnů.27 714,40 Kč / ks
Pasterizační hrnec střední velikosti pro domácí a faremní výrobu. S...
-
Nádoba nerez 15 litrů k pasteru 15l + poklice (BEZ SLEVY 5%) – Skladem3 100 Kč / ks
Nerez nádoba k pasteru FJ15 s poklicí. Možno tak připravovat větší...
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem