Pastery

Pasterovat mléko pro výrobu sýrů, či ne? Velmi často diskutovaná otázka. Jednoznačně platí, že pro chuťové vlastnosti sýrů, je lépe, pokud mléko pasterovat nemusíte. Valná většina oficiálních výrobců však pasterovat musí, neboť tento krok mají zahrnutý ve výrobní technologii. A občas i u domácích výrobců nastává období, kdy mléko nevykazuje takové vlastnosti, aby bylo možné vyrábět z nepasterovaného mléka. Jestliže se sýřenina či tvaroh začíná nafukovat už při zakysání, je jednoznačně lepší mléko pro výrobu pasterovat.ťapka - krátký popis

 past 6              Paster FJ15 lze dobře využít také k výrobě Ricotty. past 13

 

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.