npm

Pastery

Pasterovat mléko pro výrobu sýrů, či ne? Velmi často diskutovaná otázka. Jednoznačně platí, že pro chuťové vlastnosti sýrů, je lépe, pokud mléko pasterovat nemusíte. Valná většina oficiálních výrobců však pasterovat musí, neboť tento krok mají zahrnutý ve výrobní technologii. A občas i u domácích výrobců nastává období, kdy mléko nevykazuje takové vlastnosti, aby bylo možné vyrábět z nepasterovaného mléka. Jestliže se sýřenina či tvaroh začíná nafukovat už při zakysání, je jednoznačně lepší mléko pro výrobu pasterovat.ťapka - krátký popis

 past 6              Paster FJ15 lze dobře využít také k výrobě Ricotty. past 13

 

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

  • Nádoba nerez 15l pro paster FJ15 + poklice Kód: 2173
    Skladem

    Nerez nádoba k pasteru FJ15 s poklicí.  Možno tak připravovat větší množství mléka k výrobě po částech. 

    ťapka - krátký popis Cennově výhodnější je nádoba s poklicí v jedné položce.

    2 140 Kč / ks
  • Nádoba nerez 15l pro paster FJ15 bez poklice Kód: 2167
    Skladem

    Nerez nádoba pro paster FJ15 bez poklice.

    1 750 Kč / ks
  • Paster malý FJ15 na 15 litrů + 1nádoba s poklicí (BEZ SLEVY 5%) Kód: 2080
    Skladem

    Malý, rychlý, jednoduchý pasterizační hrnec pro domácí a faremní výrobu. ťapka - krátký popis S použitím další nádoby lze poměrně rychle mléko pasterovat a zchadit na výrobní teploty i po částech.

    Digitální nastavení teplot se zvukovým signálem. Součástí 1 nerez nádoba s poklicí, teploměr, hadice pro přívod a odtok vody.

    - Zboží se slevou z důvodu lehkého poničení - promáčknutí (viz. foto) -  tlačítko - více info

    Původně: 12 250 Kč
    Ušetříte: 245 Kč (–2 %)

    12 005 Kč / ks
  • Poklice nerez pro nádobu 15l do pasteru FJ15 Kód: 2170
    Skladem

    Poklice k nerez nádobě v hodné pro pastér FJ15.

    490 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.