Koření Chimichurri verde 100g

 
Novinka Bez glutamátu
 

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. ťapka - krátký popis Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena. tlačítko - více info

Cena 42,61 Kč bez DPH
49 Kč / ks    
Kód produktu 6700
Kategorie Směsi koření
 

Koření Steak Chimichurri verde

 

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. ťapka - krátký popis Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena.

 

Složení: Sůl mořská hrubá (max.10%), koření (cibule, petržel, česnek, pepř, paprika, oregano), třtinový cukr.


Marinádu připravujeme dopředu, aby se v ní koření a bylinky mohly rozležet:
Do misky nasypeme směs chimichurry verde a zalijeme olivovým olejem. Můžeme přidat čerstvý nadrobno nasekaný česnek, cibuli a petržel. Necháme 12 hodin odležet.

Maso naložíme do omáčky a marinujeme několik hodin. Pak maso grilujeme nebo pečeme. Po upečení znovu servírujeme s čerstvou omáčkou. 

 
Jakmile na pánvi nebo na grilu připravíte hovězí steak, posypte ho zlehka hrubozrnnou solí. Na talíři poté servírujte omáčku chimichurri v misce vedle masa, aby si každý mohl podle chuti polít připravený steak, případně namáčet opečený chléb nebo pečivo.

 


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: