Směsi koření, Strana 3
Nejprodávanější
Značky

Směs s velmi nízkým podílem soli. 4 druhy pepřů. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Při přípravě sýrů je třeba dát pozor na další přidávanou sůl neboť sýry jsou už sami poměrně slané.

Směs s velmi nízkým podílem soli. 4 druhy pepřů. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Při přípravě sýrů je třeba dát pozor na další přidávanou sůl neboť sýry jsou už sami poměrně slané.

Červené a ostré. S mořskou solí. Zvěřina, kozí, skopové i tradiční druhy masa. Na povrch sýrů, k dochucení čerstvých sýrů, tvarohových i pomazánek. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Do minutkové kuchyně, masových rolád i na špízy.

Medvědí česnek a dva druhy sole, himálajská a mořská. Všeobecné využiti v kuchyni dle chuti a vlastní inspirace, kde uvítáme chuť divokého česneku. Minerály z himálajské soli a vit. B z příměsi pivovarských kvasnic.

Směs vonící po houbách. Příjemně dochutí nebo provoní výsledný pokrm. Guláše a jiné omáčky, rolády a masové směsi. Polévky i zeleninová jídla s bramborem či těstovinami. Nejen naše, ale i čínská a indonéská kuchyně.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena.

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena.

Italská kuchyně, těstoviny, pizza a saláty. Směs vhodná na pizzu, těstoviny vařené i zapečené. Dále k dochucení dresingů a jogurtových zálivek a marinád. Na zeleninové saláty. Můžeme však využít dle chuti i na minutky nebo restovanou zeleninu.

Italská kuchyně, těstoviny, pizza a saláty. Směs vhodná na pizzu, těstoviny vařené i zapečené. Dále k dochucení dresingů a jogurtových zálivek a marinád. Na zeleninové saláty. Můžeme však využít dle chuti i na minutky nebo restovanou zeleninu.

Směs koření typická pro indická jídla. Dochucení kompletní škály jídel i různých druhů mas a zeleniny. Drůbeží, vepřové i jehněčí a kůzlečí. Omáčky, polévky, zelenina, těstoviny i rýže. Vždy obsahuje kurkumu, po které má svoji známou žlutou barvu.

Směs koření typická pro asijská jídla s vyšším podílem koriandru a chilli. Dochucení kompletní škály jídel i různých druhů mas a zeleniny. Drůbeží, vepřové i jehněčí a kůzlečí. Omáčky, polévky, zelenina, těstoviny i rýže. Thajská směs obsahuje menší podíl kurkuma a převažuje koriandr, paprika a chilli. Můžeme očekávat tedy vyšší ostrost než u Indické verze.

Směs koření vhodná pro výrobu bylinkového másla, dochucení pomazánek, polévek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů. Bez přídavku soli.

Směs koření vhodná pro výrobu bylinkového másla, dochucení pomazánek, polévek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů. Bez přídavku soli.

Směs koření s typickou chutí a vůní medvědího česneku. Osvědčená i při dochucování sýrů. Marinování, rožnění, grilování, pečení všech druhů masa. Nádivky, zeleninové pokrmy i těstoviny. Dle vlastní inspirace a chuti.

Směs koření s typickou chutí a vůní medvědího česneku. Osvědčená i při dochucování sýrů. Marinování, rožnění, grilování, pečení všech druhů masa. Nádivky, zeleninové pokrmy i těstoviny. Dle vlastní inspirace a chuti.

Ostrá směs se zajímavou příměsí muškátového oříšku. Bez soli. Marinády před grilováním a na špízy. Dochucení omáček a gulášů, přiostření masových směsi a grilované nebo zapečené zeleniny. Steaky, minutky.

Italská tradice. K dochucení tradičních salátových předkrmů. Speciálně kombinace Mozzarella a rajčata. Směs nechte krátce rozvinout naloženou v panenském olivovém oleji a následně smíchejte s rajčaty a mozzarellou nakrájenou na kolečka. Další použití dle Vaší fantazie.

Italská tradice. K dochucení tradičních salátových předkrmů. Speciálně kombinace Mozzarella a rajčata. Směs nechte krátce rozvinout naloženou v panenském olivovém oleji a následně smíchejte s rajčaty a mozzarellou nakrájenou na kolečka. Další použití dle Vaší fantazie.