26.,27.10. Výroba sýrů - 9 kroků / 16.11. Bochníky - zrající sýry / 30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Syřidlo Fromase 750TL BF - 500ml

 
 

Syřidlo pro všechny druhy sýrů, Pro zpracování většího objemu mléka, nejméně od 30l na várku. Syřidlo bez kozervantů, stabilizováno jen NaCl (kuchyňskou solí).

Dostupnost Vyprodáno
Cena 376,03 Kč bez DPH
455 Kč / ks    
Kód produktu 214
Kategorie Syřidla a chlorid vápenatý
 

Mikrobiální syřidlo Fromase 750TL - pro všechny druhy sýrů

 

Aktivita : 750IMCU/ml (mezinár. jednotky), po přepočtu toto odpovídá síle 1:53000. Na nepasterizované mléko je potřeba zvýšit dávkování asi o 20%.

S ohledem na dávkování je vhodné pro zpracování většího objemu mléka, nejméně od 30l na várku.
Bez kozervantů, stabilizováno jen NaCl (kuchyňskou solí). Možno použít pro všechny druhy sýrů.

Před sýřením doporučujeme vždy si zjistit srážlivost na konkrétní várce mléka, ze které se chystáte vyrábět - viz článek - Výpočet síly a dávky syřidla - zde. Toto je běžná praxe při výrobě sýrů, vlastnosti mléka se mění s ohledem na různé faktory ovlivňující stav zvířat.

Skladování: 4 - 8°C; doba udržení aktivity: 18 měsíců při doporučovaných podmínkách skladování od plnění. Vystavení vyšší teplotě po krátkou dobu (např. během výrobního dne, nebo po dobu transportu) má minimální vliv na snížení aktivity.

Vhodné pro přípravu všech druhů sýrů. Možno použít i pro přípravu sýrů Kosher a Halal. Certifikace na vyžádání: Kosher, Halal, Non-GMO, Vegetarian C. Evidence vedena v systému ISO.


Kurzy výroby sýrů - info na www.dobrykurz.cz

Výpočet síly syřidla


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: