11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Kyseliny ke srážení

 

Nejprodávanější

39
135139135
Značky

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

  • Kyselina askorbová - Vitamin C - 100g Kód: 249
    Kyselina askorbová - Vitamin C - 100g
    Skladem

    Kyselina L-askorbová se využívá jako antioxidant např. v ovocných džusech nebo v pekárenském průmyslu. Snižuje oxidaci tuků a tím brání vzniku rakovinotvorných látek. Další využití nalezne jako konzervační prostředek, jako prostředek ke zpracování mouky nebo jako přísada do ovocných salátů, džusů, snídaňových cereálií, mražených plodů moře a mnoho dalších.

    39 Kč / ks
  • Kyselina citronová - 150g Kód: 375
    Kyselina citronová - 150g
    Skladem

    Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá se také k výrobě americké mozzarelly + přidává se při výrobě syrovátkových sýrů.

    48 Kč / ks
  • Kyselina citronová - 500g Kód: 945
    Kyselina citronová - 500g
    Skladem

    Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá při výrobě americké mozzarelly a výrobě syrovátkových sýrů.

    135 Kč / ks
  • Kyselina vinná - 100g Kód: 560
    Kyselina vinná - 100g
    Skladem

    Vhodné pro výrobu Mascarpone a Ricotta.

    55 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem