npm

Kyseliny ke srážení

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

  • Kyselina askorbová - Vitamin C - 100g Kód: 249
    Skladem

    Kyselina L-askorbová se využívá jako antioxidant např. v ovocných džusech nebo v pekárenském průmyslu. Snižuje oxidaci tuků a tím brání vzniku rakovinotvorných látek. Další využití nalezne jako konzervační prostředek, jako prostředek ke zpracování mouky nebo jako přísada do ovocných salátů, džusů, snídaňových cereálií, mražených plodů moře a mnoho dalších.

    47 Kč / ks
  • Kyselina citronová - 150g Kód: 375
    Vyprodáno

    Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá se také k výrobě americké mozzarelly + přidává se při výrobě syrovátkových sýrů.

    24 Kč / ks
  • Kyselina citronová - 500g Kód: 945
    Vyprodáno

    Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá se také k výrobě americké mozzarelly + přidává se při výrobě syrovátkových sýrů.

    69 Kč / ks
  • Kyselina vinná - 100g Kód: 560
    Skladem

    Vhodné pro výrobu Mascarpone a Ricotta.

    55 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.