npm

FA25 - prům.15,2/14,5cm v. 16cm

 
  • 1 z 4
 

Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Potřebujete cca 15 - 20litrů mléka, výsledná váha sýra dle výtěžnosti mléka 1500 - 2000g. tr.-ťapka náp+oř. - kopie

CIMG3438 - kopie

V Itálii např. pro sýry typu Pecorino. Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování. Sýřeninu vršíme až tlačítko - více info

 

Cena 210,74 Kč / ks bez DPH
255 Kč / ks    
Kód produktu 76
Kategorie typ FA
 
 

FA25 - z 15 - 20 litrů mléka sýr o váze cca1500 - 2000g  tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. V Itálii pro sýry typu Pecorino.

Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování. Sýřeninu vršíme až nad formu a postupně domačkáváme a pěchujeme do formy. Maximálně pro urychlení práce v počátku dáváme jednu formu na druhou a tím mírně podpoříme odtok syrovátky. 

Požadujeme-li vyšší tlak, můžeme si pomoci tak, že vložíme prázdnou formu do plné a tu jakkoliv vhodně zatížíme.

 

Rozměry:

Horní průměr 15,2 cm
Spodní průměr 14,5 cm
Výška 16 cm

 

S těmito formami pracujeme na kurzu Tvrdé a polotvrdé sýry - info na stránkách www.dobrykurz.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.