Tažené sýry, máslo - plast
Pasta Filata pro Italy, tažené sýry pro nás, mají svou tradici po celém světě. Od měkkého typu Mozzarella, přes Kaškaval, specialitku jako je plněná Burrata až k tvrdému typu Provolone. Od maličkých kuliček až po sýry velikosti několika klilogramů. Mnohé z nich se tvarují rukou, malé jako Korbáčky nebo Parenica, jiné se dávají do forem. Tvar je opravdu libovolný, buďto zvolíte tradiční nebo popustíte uzdu své fantazie.
Tvrdost sýru a tím i jeho trvanlivost můžete ovlivnit. Množstvím ponechané syrovátky při přípravě "těsta" a následně pak intenzitou propracování při tažení.
Jak na to, abyste měli při výrobě těchto oblíbených sýrů stabilně kvalitní výsledky, se můžete dozvědět na kurzu "Tažené sýry".
Nejprodávanější
-
FB08 - 350g - 3 díly – Skladem135 Kč / ks
Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo...
-
FB09 - 700g - 3 díly – Skladem190 Kč / ks
Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo...
Stránka 1 z 2 - 19 položek celkem
Stránka 1 z 2 - 19 položek celkem