E-shop, Strana 45
- AKCE
- Doprodej
- NOVINKY
- Dárkové poukazy
- Kurzy, E-booky, Videokurz
- Mlékárenské kultury
- Formy sýrařské
- Syřidla, chlorid vápenatý, soli, přísady
- Koření, sůl, cukr
- Zrání, ošetřování, solení
- Plachetky, podložky, filtry
- Měřidla - pH, hustota, teplota, ...
- Výrobní zařízení, vybavení
- Hrnky pro radost
- Pracovní náčiní, pomůcky
- Boxy, misky, dozy, odkapávání
- Kbelíky, vědra
- Obaly, kelímky, krabičky
- Nakládání, uzení
- Porcování a servírování
- Balení, prodej, trhy
- Pracovní oděvy, vybavení
- Hygiena, úklid
- Tuky pro výrobu domácího mýdla a kosmetiky
Nejprodávanější
Značky
_vodni-lazen-2-x-1-2gn-na-9-5l-vcetne-poklic.jpg?5e973125
)
Celonerezová vodní lázeň s rozsahem a citlivostí termostatu vyhovujícím výrobě sýrů nebo dalších mléčných produktů. Termostat 0 - 90°C. Rychlý ohřev. Při vhodném sladění výroby lze při použití gastronádob 2x 1/2 GN provádět výrobu dvou produktů současně. Vhodná pro výrobu, zahřátí na výrobní teplotu, zaočkování, kultivace, dohřívání, krájení až po plnění do forem. Případně následně čedarování. Případně v období chladného počasí jako prostor s požadovanou teplotou při odkapávání a otáčení. Možná kultivace jogurtů nebo zákysů ..

Celonerezová vodní lázeň s rozsahem a citlivostí termostatu vyhovujícím výrobě sýrů nebo dalších mléčných produktů. Termostat 0 - 90°C. Rychlý ohřev. Vhodná pro výrobu, zahřátí na výrobní teplotu, zaočkování, kultivace, dohřívání, krájení až po plnění do forem. Případně následně čedarování. Případně v období chladného počasí jako prostor s požadovanou teplotou při odkapávání a otáčení. Možná kultivace jogurtů nebo zákysů ..

Vzorek práškového syřidla Beaugel G2200MM v množství 3g. K otestování jeho vlastností a vhodnosti pro Vaši výrobu. Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí na 200l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší.

Vzorek práškového syřidla Beaugel P1100V v množství 3g. 26mg chymozinu z telecího žaludku. Při ředění 3g syřidla ve 100ml vody síla cca 1:22 000. Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 1000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší.