26.,27.10. Výroba sýrů - 9 kroků / 16.11. Bochníky - zrající sýry / 30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Kurzy


logo dobry kurz

Kurzy Výroby sýrů: popis, termíny a aktuální info na www.dobrykurz.cz

 


Kalendář kurzů

 
26.,27.10.2024 -
Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích
- 3800.
16.,11.2024 -
Bochníky - tvrdé zrající sýry - Gouda, Čedar, Ementál a další
- 2300.-
30.11.2024 -
Hnětené/Tažené sýry - Mozzarella, Korbáčky aneb Nitě, Parenica, Burrata i zrající Provolone nebo Kaškaval a další
- 2300.-
11.1.2025 -
Sýry do nálevů - Balkán, Feta, Bryndza, Mozzarella a další, výroba a příprava nálevů
- 2300,-
25.,26.1.2025 -
Sýry doma a další výrobky z mléka
- 2800,-
8.,9.2.2025 -
Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích
- 3800.-
22.2.2025 -
Bochníky - tvrdé zrající sýry - Gouda, Čedar, Ementál a další
- 2300.-
8.3.2025 -
Sýry na gril a do udírny - Holoumi, Panýr, Camembert, Parenica a další
- 2300.-
22.3.2025 -
Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - kvalita, trvanlivost, zdraví
- 2300.-
5.,6.4.2025 -
Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích
- 3800.-
26.4.2025 -
Plísňáky - bílé, šedé, modré i oranžová kvasinka. Camembert/Hermelín/Brie, Niva/Gorgonzola/Roquefort, Romadur/Tvarůžky, Crottin a další zástupci
- 2300.-
8.-11.5.2025 -
SÝRY 4 DNY - komplet
- 4900.-
 

Ceny platné při přihlášení na https://dobrykurz.cz/terminy/. V e-shopu je k ceně kurzu účtováno DPH.

Do košíku si ale kurz dát můžete a do poznámky napište, že si přejete přihlášku evidovat u Dobrý kurz a my už si to upravíme.

Případné další info k organizaci na - dobrykurz@gmail.com nebo na tel. +420 724574942.

Lektor kurzů Petr Rys je Vám k dispozici jako konzultant výroby e-shopu na tel. +420 606213996.

 

Přihlásit na kurz se můžete:

  • nejlépe: na webu www.dobrykurz.cz (Termíny a přihláška), zde možno objednat i Dárkový poukaz
  • vložením do košíku, platba předem
  • zasláním přihlášky na e-mail: dobrykurz@gmail.com(do mailu napište Vaše jméno, adresu, telefon, kurz a termín, na který se hlásíte a počet osob (případně jména dalších přihlašovaných osob). 
  • na telefonním čísle +420 724 574 942

 

- pro celé skupiny je možné sjednat individuální termín i v průběhu týdne (minimálně 8 osob) - možno využít také pro kurzy, které už běžně nevypisujeme, např. Výroba mýdel nebo Pečení chleba -

 SLEVY

Jede Vás víc? Za každého dalšího absolventa dostanete slevu 200,- Kč z ceny Vašeho kurzu. Nemá vliv na výši zálohy, sleva bude vyúčtována při doplatku na kurzu. U organizací bude vyúčtována sleva z celkové výše faktury, dle počtu přihlášených osob. 

Každý absolvent kurzu dostane slevu 5% na svůj nákup v Dobrém koloniálu, který učiní na místě po skončení kurzu. Výdejní sklad e-shopu www.dobrykolonial.cz sídlí na stejné adrese, jako školící středisko Dobré centrum Pacov.


 

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Za Dobrý kurz z.s. Katarína Mašátová

www.dobrykurz.cz ; dobrykurz@gmail.com ; +420 724 574 942

 

 

Kurzy pořádá: Dobrý kurz z.s., Cetoraz 62, 394 11 Cetoraz; tel.: +420 724 574 942


Výroba sýrů:


VÝROBA Mýdel:


Pečení chleba: 

těšíme se na Vás!

 

Kurzy pořádá Dobrý kurz z.s. - více o sdružení na stránkách www.dobrykurz.cz


 - Aktuální informace vždy na www.dobrykurz.cz -