Kurzy
Kurzy Výroby sýrů: popis, termíny a aktuální info na www.dobrykurz.cz
Kalendář kurzů
| So 11.10.2025 | - |
Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - kvalita, trvanlivost, zdraví |
- | 2300. |
| Ne 12.10.2025 | - |
Hnětené/Tažené sýry - Mozzarella, Korbáčky aneb Nitě, Parenica, Burrata i zrající Provolone nebo Kaškaval a další |
- | 2300.- |
| So - Ne 8.,9.11.2025 | - |
Sýry doma a další výrobky z mléka |
- | 2800,- |
| So 29.11.2025 | - |
Bochníky - tvrdé zrající sýry - Gouda, Čedar, Ementál a další |
- | 2300.- |
| So 7.2.2026 | - |
Sýry na gril a do udírny - Holoumi, Panýr, Camembert, Parenica a další + Sýry do nálevů - Balkán, Feta, Bryndza, Mozzarella a další, výroba a příprava nálevů |
- | 2300.- |
| So - Ne 7.,8.3.2026 | - |
Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích |
- | 3800.- |
| So 25.4.2026 | - |
Bochníky - tvrdé zrající sýry - Gouda, Čedar, Ementál a další |
- | 2300.- |
| Ne 26.4.2026 | - |
Plísňáky - bílé, šedé, modré i oranžová kvasinka. Camembert/Hermelín/Brie, Niva/Gorgonzola/Roquefort, Romadur/Tvarůžky, Crottin a další zástupci |
- | 2300.- |
| 7.-10.5.2026 | - |
SÝRY 4 DNY - komplet |
- | 4900.- |
Ceny platné při přihlášení na https://dobrykurz.cz/terminy/. V e-shopu je k ceně kurzu účtováno DPH.
Do košíku si ale kurz dát můžete a do poznámky napište, že si přejete přihlášku evidovat u Dobrý kurz a my už si to upravíme.
Případné další info k organizaci na - dobrykurz@gmail.com nebo na tel. +420 724574942.
Lektor kurzů Petr Rys je Vám k dispozici jako konzultant výroby e-shopu na tel. +420 606213996.
Přihlásit na kurz se můžete:
- nejlépe: na webu www.dobrykurz.cz (Termíny a přihláška), zde možno objednat i Dárkový poukaz
- vložením do košíku, platba předem
-
zasláním přihlášky na e-mail: dobrykurz@gmail.com(do mailu napište Vaše jméno, adresu, telefon, kurz a termín, na který se hlásíte a počet osob (případně jména dalších přihlašovaných osob).
- na telefonním čísle +420 724 574 942
- pro celé skupiny je možné sjednat individuální termín i v průběhu týdne (minimálně 8 osob) - možno využít také pro kurzy, které už běžně nevypisujeme, např. Výroba mýdel nebo Pečení chleba -
SLEVY
Jede Vás víc? Za každého dalšího absolventa dostanete slevu 200,- Kč z ceny Vašeho kurzu. Nemá vliv na výši zálohy, sleva bude vyúčtována při doplatku na kurzu. U organizací bude vyúčtována sleva z celkové výše faktury, dle počtu přihlášených osob.
Každý absolvent kurzu dostane slevu 5% na svůj nákup v Dobrém koloniálu, který učiní na místě po skončení kurzu. Výdejní sklad e-shopu www.dobrykolonial.cz sídlí na stejné adrese, jako školící středisko Dobré centrum Pacov.
TĚŠÍME SE NA VÁS!
Za Dobrý kurz z.s. Katarína Mašátová
www.dobrykurz.cz ; dobrykurz@gmail.com ; +420 724 574 942
Kurzy pořádá: Dobrý kurz z.s., Cetoraz 62, 394 11 Cetoraz; tel.: +420 724 574 942
Výroba sýrů:
VÝROBA Mýdel:
Pečení chleba:
těšíme se na Vás!
Kurzy pořádá Dobrý kurz z.s. - více o sdružení na stránkách www.dobrykurz.cz

