16.11. Bochníky - zrající sýry / 30.11. Hnětené - Tažené sýry / 11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Pro sýraře


logo syrar

www.syrar.cz  

 

Na stránkách Sýrař naleznete popisy výroby jednotlivých sýrů, informace, jak zacházet se syřidlem a spoustu dalších užitečných informací. Je zde také možnost koupit si e-book, ve kterém se dozvíte, jak to vlastně při výrobě sýra funguje.

 

WWW.syrar.CZ - KLIKNI ZDE

stranky pro syrare - syrar


 

 

 


 

logo dobry kurz

www.dobrykurz.cz  

 

 

 

Na stránkách Dobrý kurz naleznete aktuální kalendář, popis a další informace o kurzech pořádaných společností Dobrý kurz,o.s.

 

www.dobrykurz.cz - klikni zde

 

stránky pro sýraře - dobry kurz