Hrnce, jogurtovače, tepelné ošetření
Nejprodávanější
Značky

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin).

Malý, rychlý, jednoduchý pasterizační hrnec pro domácí a faremní výrobu. S použitím další nádoby lze poměrně rychle mléko pasterovat a zchadit na výrobní teploty i po částech. Předvedení a vysvětlení funkcí je možné u nás na provozovně. Na kurzech využíván při výrobě. Digitální nastavení teplot se zvukovým signálem. Součástí 1 nerez nádoba s poklicí, teploměr, hadice pro přívod a odtok vody.

Sáček na led je vhodný při výrobě jogurtu. Hotový jogurt z první kultivace nalijeme do sáčků a zamrazíme. Následně pak používáme při očkování další výroby. Dávkování navýšíme cca o 50% oproti nezamraženému jogurtu z důvodu omezené životnosti bakterií, která je v tomto případě ovlivněna zmražením.