Kurz zdarma

Koření Česnek plátky 100g

 
 

Česnek řezaný a sušený po plátcích z jednotlivých stroužků. Pokud jsou kusy do sýrů příliš velké, je možné je jakkoliv nadrtit na menší části. ťapka - krátký popis

Výborně hodí do zelených salátů, omáček, k masům (skopovému a hovězímu), k zelenině, do salámů a k rybám. tlačítko - více info

Cena 37,50 Kč bez DPH
42 Kč / ks    
Kód produktu 868
Kategorie Jednodruhové koření
 

KOŘENÍ Česnek plátky 100g             ťapka - popis

 

Česnek řezaný a sušený po plátcích z jednotlivých stroužků. Pokud jsou kusy do sýrů příliš velké, je možné je jakkoliv nadrtit na menší části.
Česnek se výborně hodí do zelených salátů, omáček, k masům (skopovému a hovězímu), k zelenině, do salámů a k rybám.

Česnek je plný vitaminu A, B a C. Dále obsahuje selen, vápník a jód. Česnek má pozitivní účinky na obranyschopnost organismu a trávení. V lidovém léčitelství je česnek používám jako antiseptikum, antibiotikum, snižuje hladinu cholesterolu v krvi a krevní tlak.


 Balení: sáček 100g

Podobné produkty

  • Koření Česnek plátky 500g Kód: 5629
    Koření Česnek plátky 500g
    Vyprodáno

    Česnek řezaný a sušený po plátcích z jednotlivých stroužků. Pokud jsou kusy do sýrů příliš velké, je možné je jakkoliv nadrtit na menší části. 

    Výborně hodí do zelených salátů, omáček, k masům (skopovému a hovězímu), k zelenině, do salámů a k rybám. tlačítko - více info

    Ekonomické balení ťapka - krátký popis

    180 Kč
  • Koření Česnek mletý 500g Kód: 5634
    Koření Česnek mletý 500g
    Vyprodáno

    Jemně namletý česnek má slabě palčivou a mírně nasládlou chuť. Česnek se výborně hodí na nakládání sýrů, do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub. Česnek je vhodným doplňkem při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel. tlačítko - více info

    Ekonomické balení ťapka - krátký popis

    180 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: