Části indického keře Salsoa Stocksi se vaří v solném roztoku. Krystalická sůl tak získá svou osobitou chuť a lákavou hnědo-červenou barvu. Zvýšený obsah sulfanu a železa. Náhradní náplň/sáček. Využití dle chuti v kuchyni, především orientální a při dochucení a nasolení sýrů a tvarohových pomazánek i dezertů. Příjemná lehká chuť po vajíčkách. Vhodná i do mlýnku.
Perličková sůl k dochucení a dozdobení pečiva, preclíků, housek, slaných koláčů, čerstvého sýru a pod. Za vysokých teplot netvrdne a stále dobře vypadá.
Perličková sůl k dochucení a dozdobení pečiva, preclíků, housek, slaných koláčů, čerstvého sýru a pod. Za vysokých teplot netvrdne a stále dobře vypadá.
Mořská sůl uzená přírodním kouřem bukových pilin. Náhradní náplň/sáček. Využití dle chuti v kuchyni i při dochucení a nasolení sýrů a tvarohových pomazánek. Vhodná i do mlýnku.