11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet

Pro sýraře

logo syrar

www.syrar.cz  

 

Na stránkách Sýrař naleznete popisy výroby jednotlivých sýrů, informace, jak zacházet se syřidlem a spoustu dalších užitečných informací. Je zde také možnost koupit si e-book, ve kterém se dozvíte, jak to vlastně při výrobě sýra funguje.

 

WWW.syrar.CZ - KLIKNI ZDE

stranky pro syrare - syrar


 

logo dobry kurz

www.dobrykurz.cz  

 

 Na stránkách Dobrý kurz naleznete aktuální kalendář, popis a další informace o kurzech pořádaných společností Dobrý kurz,o.s.