11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet

9,kurz Sýry 4 dny-komplet 7.-10.5.2026

 

Zahrnuje všechna témata nabízených kurzů. Náročné, ale kompletní.

Poprvé byl tento kurz odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez všemi našimi kurzy, tzn. souhrn kompletních znalostí, které jsme schopni Vám nabídnout. ťapka - krátký popis

Nejste plátci DPH? Je lépe se přihlásit na www.dobrykurz.cz. Zde v obchodě platíte kurz včetně DPH, proto vyšší cena.

 tlačítko - více info

Dostupnost Kurz "naživo" v Dobrém centru Pacov
Cena 4 900 Kč bez DPH
5 929 Kč / osoba    
Kód produktu 5447
Kategorie kurzy Výroby sýrů
 

 Chcete koupit kurz bez DPH, můžete na následujícím odkazu.

info

Sýry 4 dny - komplet

Začínáme kurzem Výroba sýrů, následují vybrané části z kurzů Měkké, zrající a plísňové sýry a Tažené a nakládané sýry  a zakončíme podstatnými znalostmi z Tvrdých sýrů. Vše je koncipováno tak, abyste získali podstatné teoretické i praktické dovednosti, na kterých budete moci dále stavět a vycházet při Vaší další výrobě. Pročtěte si náplň zmiňovaných kurzů. K tomuto kurzu dostanete skripta připravená ke všem sýrařským kurzům.
 

 

Je to Sýrařský maraton, který Vám pomůže dozvědět se co potřebujete a navázat i nová přátelství. Protože 4 dny strávené nad společným zájmem přece jen sbližují.