S malým množstvím Natamicinu proti plísním a kvasinkám. Vhodný pro povrchové ošetření tvrdých a polotvrdých sýrů. Po zaschnutí vytvoří na sýru ochranou vrstvu syté černé barvy.
S malým množstvím Natamicinu proti plísním a kvasinkám. Vhodný pro povrchové ošetření tvrdých a polotvrdých sýrů. Po zaschnutí vytvoří na sýru ochranou vrstvu syté červené barvy, mírně transparentní (průhlednou).
S malým množstvím Natamicinu proti plísním a kvasinkám. Vhodný pro povrchové ošetření tvrdých a polotvrdých sýrů. Po zaschnutí vytvoří na sýru ochranou vrstvu syté červené barvy, mírně transparentní (průhlednou).
S malým množstvím Natamicinu proti plísním a kvasinkám. Vhodný pro povrchové ošetření tvrdých a polotvrdých sýrů. Po zaschnutí vytvoří na sýru ochranou vrstvu syté sýrově žluté barvy, mírně transparentní (průhlednou).
S malým množstvím Natamicinu proti plísním a kvasinkám. Vhodný pro povrchové ošetření tvrdých a polotvrdých sýrů. Po zaschnutí vytvoří na sýru ochranou vrstvu syté sýrově žluté barvy, mírně transparentní (průhlednou).
Vhodný pro voskování polotvrdých a tvrdých sýrů. Chrání sýry před nežádoucími plísněmi a kvasinkami, vyschnutím nebo naopak přílišnou vlhkostí. Teplotní podmínky je nutné přizpůsobit tomu, že sýr pod voskem dále zraje.
Voskování dodává sýru tradiční vzhled. Vosky lze vzájemně kombinovat a docílit tak originálního vzhledu.
Vhodný pro voskování polotvrdých a tvrdých sýrů. Chrání sýry před nežádoucími plísněmi a kvasinkami, vyschnutím nebo naopak přílišnou vlhkostí. Teplotní podmínky je nutné přizpůsobit tomu, že sýr pod voskem dále zraje.
Voskování dodává sýru tradiční vzhled. Vosky lze vzájemně kombinovat a docílit tak originálního vzhledu.
Vhodný pro voskování polotvrdých a tvrdých sýrů. Chrání sýry před nežádoucími plísněmi a kvasinkami, vyschnutím nebo naopak přílišnou vlhkostí. Teplotní podmínky je nutné přizpůsobit tomu, že sýr pod voskem dále zraje.
Voskování dodává sýru tradiční vzhled. Vosky lze vzájemně kombinovat a docílit tak originálního vzhledu.
Vhodný pro voskování polotvrdých a tvrdých sýrů. Chrání sýry před nežádoucími plísněmi a kvasinkami, vyschnutím nebo naopak přílišnou vlhkostí. Teplotní podmínky je nutné přizpůsobit tomu, že sýr pod voskem dále zraje.
Voskování dodává sýru tradiční vzhled. Vosky lze vzájemně kombinovat a docílit tak originálního vzhledu.