Neutrální vícesložkový desinfekční prostředek. Náčiní, vybavení, podlahy, stěny, povrchy soukromých i veřejných prostor a provozoven, včetně potravin, skladů krmiv a zemědělských provozů i za přítomnosti zvířat.
Nanášení rozprašovačem. Povrchy, které jsou v přímém kontaktu s potravinami je potřeba po dezinfekci opláchnout vodou.
Velmi účinný desinfekční přípravek na bázi aktivního kyslíku. Bez obsahu chlóru, aldehydů a dalších těkavých látek. Po použití před další výrobou je nutné zařízení nebo vybavení opláchnout.
Práškový dezinfekční přípravek na bázi kyselina peroxyoctové. Vhodné k dezinfekci nástrojů a pomůcek z nerezové oceli, porcelánu, skla, plastu, pryže. K dezinfekci ploch a omyvatelných povrchů ve výrobě.
Práškový dezinfekční přípravek na bázi kyselina peroxyoctové. Vhodné k dezinfekci nástrojů a pomůcek z nerezové oceli, porcelánu, skla, plastu, pryže. K dezinfekci ploch a omyvatelných povrchů ve výrobě.
Kyselina L-askorbová se využívá jako antioxidant např. v ovocných džusech nebo v pekárenském průmyslu. Snižuje oxidaci tuků a tím brání vzniku rakovinotvorných látek. Další využití nalezne jako konzervační prostředek, jako prostředek ke zpracování mouky nebo jako přísada do ovocných salátů, džusů, snídaňových cereálií, mražených plodů moře a mnoho dalších.
Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá se také k výrobě americké mozzarelly + přidává se při výrobě syrovátkových sýrů.
Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá při výrobě americké mozzarelly a výrobě syrovátkových sýrů.