Teploměry, vlhkoměry
Teplota je zásadní hodnota pro vznik kvalitního sýru. Teplotu sledujeme po celou dobu výroby. Od záhřevu pro kultivaci, přes sýření, dohřívání, odkapávání, solení až po zrání a následně uchovávání. Sledujeme teplotu nejen samotného výrobku ale i teplotu okolí, v sýrárně, popř. kultivačních boxech a dále pak ve zrání.
Vlhkost nás zajímá hlavně ve fázi zrání, kde bez znalosti vlhkosti nelze zajistit vhodné podmínky pro dozrání sýru. Jak plísňového, tak tvrdého.
Nejprodávanější
Značky

Digitální laboratorní teploměr s kablíkem 1m a alarmem. Splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Tenká sonda pro rychlý odečet teploty. Baterie je součástí balení. Kvalitní podstavec. Možno zajistit i kalibrační protokol. Ochrana proti prachu a vlhkosti IP65 - odolné proti vniknutí prachu a stříkající vodě.

Vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Tenká sonda délky 30 cm pro rychlý odečet teploty. Baterie je součástí balení. Možno zajistit i kalibrační protokol. Ochrana proti prachu a vlhkosti IP67 - tedy kompletně odolný vůči prachu a ve vodě 30min do hloubky 1m.