Teploměry, vlhkoměry
Teplota je zásadní hodnota pro vznik kvalitního sýru. Teplotu sledujeme po celou dobu výroby. Od záhřevu pro kultivaci, přes sýření, dohřívání, odkapávání, solení až po zrání a následně uchovávání. Sledujeme teplotu nejen samotného výrobku ale i teplotu okolí, v sýrárně, popř. kultivačních boxech a dále pak ve zrání.
Vlhkost nás zajímá hlavně ve fázi zrání, kde bez znalosti vlhkosti nelze zajistit vhodné podmínky pro dozrání sýru. Jak plísňového, tak tvrdého.
Nejprodávanější
-
Vlhkoměr, teploměr UH Ori – Skladem125 Kč / ks
Teploměr s vlhkoměrem Vás informuje o teplotě vzduchu a zároveň o...
-
Teploměr do lednice a mrazáku – Skladem59 Kč / ks
Jednoduchý teploměr do lednice jednoduše zavěsíte kamkoliv v chladničce...
-
Kalibrační protokol k teploměrům pro HACCP systém – Na objednávku - dodání do 10 dnů.900 Kč / ks
Kalibrační protokol pro digitální teploměry Sunartis. Možno objednat s...
-
Teploměr digitální Hanna Inst. s kablíkem – Vyprodáno1 495 Kč / ks
Kvalitní digitální teploměr do tekutin a měkkých materiálů s kablíkem....
-
Vlhkoměr, teploměr Ori – Skladem195 Kč / ks
Vlhkoměr s teploměrem využijete jak pro měření vnitřní, tak venkovní...
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem