Teploměry, vlhkoměry
Teplota je zásadní hodnota pro vznik kvalitního sýru. Teplotu sledujeme po celou dobu výroby. Od záhřevu pro kultivaci, přes sýření, dohřívání, odkapávání, solení až po zrání a následně uchovávání. Sledujeme teplotu nejen samotného výrobku ale i teplotu okolí, v sýrárně, popř. kultivačních boxech a dále pak ve zrání.
Vlhkost nás zajímá hlavně ve fázi zrání, kde bez znalosti vlhkosti nelze zajistit vhodné podmínky pro dozrání sýru. Jak plísňového, tak tvrdého.
Nejprodávanější
-
Teploměr digitální TFA alarm/kablík, HACCP – Skladem985 Kč / ks
Digitální laboratorní teploměr s kablíkem 1m a alarmem. Splňuje nároky...
-
Teploměr digitální TFA300, HACCP – Vyprodáno980 Kč / ks
Vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní...
-
Teploměr digitální TFA G/G, HACCP – Vyprodáno570 Kč / ks
Kvalitní vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze...
-
Teploměr závěsný plochý – Skladem79 Kč / ks
Jednoduchý teploměr do lednice jednoduše zavěsíte kamkoliv v chladničce...
-
Kalibrační protokol k teploměrům pro HACCP systém – Na objednávku - dodání do 10 dnů.900 Kč / ks
Kalibrační protokol pro digitální teploměry Sunartis. Možno objednat s...
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem