Teploměry, vlhkoměry
Teplota je zásadní hodnota pro vznik kvalitního sýru. Teplotu sledujeme po celou dobu výroby. Od záhřevu pro kultivaci, přes sýření, dohřívání, odkapávání, solení až po zrání a následně uchovávání. Sledujeme teplotu nejen samotného výrobku ale i teplotu okolí, v sýrárně, popř. kultivačních boxech a dále pak ve zrání.
Vlhkost nás zajímá hlavně ve fázi zrání, kde bez znalosti vlhkosti nelze zajistit vhodné podmínky pro dozrání sýru. Jak plísňového, tak tvrdého.
Nejprodávanější
-
Teploměr kovový s klipem – Skladem158 Kč
Teploměr s klipem, díky kterému můžete zavěsit na hrnec a sledovat...
-
Teploměr skleněný – Skladem210 Kč
Klasický skleněný lihový teploměr. Zabalený v praktickém plastovém...
-
Teploměr digitální TFA alarm/kablík, HACCP – Skladem985 Kč
Digitální laboratorní teploměr s kablíkem 1m a alarmem. Splňuje nároky...
-
Teploměr digitální TFA300, HACCP – Skladem980 Kč
Vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní...
-
Teploměr digitální TFA G/G, HACCP – Skladem570 Kč
Kvalitní vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze...
-
Teploměr závěsný plochý – Skladem108 Kč
Jednoduchý teploměr do lednice jednoduše zavěsíte kamkoliv v chladničce...
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem