Teploměry, vlhkoměry
Teplota je zásadní hodnota pro vznik kvalitního sýru. Teplotu sledujeme po celou dobu výroby. Od záhřevu pro kultivaci, přes sýření, dohřívání, odkapávání, solení až po zrání a následně uchovávání. Sledujeme teplotu nejen samotného výrobku ale i teplotu okolí, v sýrárně, popř. kultivačních boxech a dále pak ve zrání.
Vlhkost nás zajímá hlavně ve fázi zrání, kde bez znalosti vlhkosti nelze zajistit vhodné podmínky pro dozrání sýru. Jak plísňového, tak tvrdého.
Nejprodávanější
-
Teploměr digitální TFA G/G, HACCP – Skladem570 Kč / ks
Kvalitní vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze...
-
Teploměr kovový s klipem – Vyprodáno164 Kč / ks
Teploměr s klipem, díky kterému můžete zavěsit na hrnec a sledovat...
-
Kalibrační protokol k teploměrům pro HACCP systém – Na objednávku - dodání do 10 dnů.900 Kč / ks
Kalibrační protokol pro digitální teploměry Sunartis. Možno objednat s...
-
Teploměr digitální TFA s kablíkem – Skladem1 830 Kč / ks
Kvalitní digitální teploměr do tekutin a měkkých materiálů s kablíkem....
-
Vlhkoměr, teploměr UH Ori – Skladem125 Kč / ks
Teploměr s vlhkoměrem Vás informuje o teplotě vzduchu a zároveň o...
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem