KURZY: 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet // Přihlášky na www.dobrykurz.cz //
34 položek celkem

Cena

7523960
17523960

Značky

Položek k zobrazení: 34

Výpis produktů

Vidlice pikýrovací - nerez
850 Kč / ks

Nerez vidlice pro tvoření otvorů u sýrů s modrou plísní.  Pro sýry typu Roquefort, Gorgonzola nebo Niva. ťapka - krátký popisPro sýry s modrou plísní dle návodu pro domácí výrobu z kultur Beaugel12 a Beaugel13. tlačítko - více info

Kód: 1872
Vodní lázeň + 2 x 1/2GN na 9,5l včetně poklic
6 550 Kč / ks

Celonerezová vodní lázeň s rozsahem  a citlivostí termostatu vyhovujícím výrobě sýrů nebo dalších mléčných produktů. Termostat 0 - 90°C. Rychlý ohřev. ťapka - krátký popis Při vhodném sladění výroby lze při použití gastronádob 2x 1/2 GN provádět výrobu dvou produktů současně. 

Vhodná pro výrobu, zahřátí na výrobní teplotu, zaočkování, kultivace, dohřívání, krájení až po plnění do forem. Případně následně čedarování. Případně v období chladného počasí jako prostor s požadovanou teplotou při odkapávání a otáčení. Možná kultivace jogurtů nebo zákysů .. tlačítko - více info

Kód: 91
Vodní lázeň bez nádob
5 180 Kč / ks

Celonerezová vodní lázeň s rozsahem  a citlivostí termostatu vyhovujícím výrobě sýrů nebo dalších mléčných produktů. Termostat 0 - 90°C. Rychlý ohřev. ťapka - krátký popis Vhodná pro výrobu, zahřátí na výrobní teplotu, zaočkování, kultivace, dohřívání, krájení až po plnění do forem. Případně následně čedarování. Případně v období chladného počasí jako prostor s požadovanou teplotou při odkapávání a otáčení. Možná kultivace jogurtů nebo zákysů .. tlačítko - více info

Kód: 90
Vývrtka / nebozez sýrařský - 13cm
1 090 Kč / ks

Vývrtka ke vzorkování zrajících tvrdých a polotvrdých sýrů. ťapka - krátký popis Pomocí tohoto vzorku a poklepem můžete kontrolovat vývoj sýru v průběhu zrání. tlačítko - více info

Kód: 773

Ovládací prvky výpisu

34 položek celkem