Pikantní, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.
 
                                                                                                                                                                                    Směs koření typická pro indická jídla. Dochucení kompletní škály jídel i různých druhů mas a zeleniny. Drůbeží, vepřové i jehněčí a kůzlečí. Omáčky, polévky, zelenina, těstoviny i rýže. Vždy obsahuje kurkumu, po které má svoji známou žlutou barvu.
 
                                                                                                                                                                                    Směs koření typická pro asijská jídla s vyšším podílem koriandru a chilli. Dochucení kompletní škály jídel i různých druhů mas a zeleniny. Drůbeží, vepřové i jehněčí a kůzlečí. Omáčky, polévky, zelenina, těstoviny i rýže. Thajská směs obsahuje menší podíl kurkuma a převažuje koriandr, paprika a chilli. Můžeme očekávat tedy vyšší ostrost než u Indické verze.
 
                                                                                                                                                                                    Ostrá směs se zajímavou příměsí muškátového oříšku. Bez soli. Marinády před grilováním a na špízy. Dochucení omáček a gulášů, přiostření masových směsi a grilované nebo zapečené zeleniny. Steaky, minutky.
 
                                                                                                                                                                                    Italská tradice. K dochucení tradičních salátových předkrmů. Speciálně kombinace Mozzarella a rajčata. Směs nechte krátce rozvinout naloženou v panenském olivovém oleji a následně smíchejte s rajčaty a mozzarellou nakrájenou na kolečka. Další použití dle Vaší fantazie.
 
                                                                                                                                                                                    Italská tradice. K dochucení tradičních salátových předkrmů. Speciálně kombinace Mozzarella a rajčata. Směs nechte krátce rozvinout naloženou v panenském olivovém oleji a následně smíchejte s rajčaty a mozzarellou nakrájenou na kolečka. Další použití dle Vaší fantazie.
 
                                                                                                                                                                                    Velice ostrá směs koření bez soli. Vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omáček, salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
 
                                                                                                                                                                                    Velice ostrá směs koření bez soli. Vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omáček, salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
 
                                                                                                                                                                                    Mírně ostrá směs, velmi dekorativní. Pro přípravu jemně pikantních marinád na všechny druhy mas. Přímé použití při grilování a rožnění. Na rybách a při nakládání sýrů a přípravě pomazánek velmi dekorativní.
 
                                                                                                                                                                                    Mírně ostrá směs, velmi dekorativní. Pro přípravu jemně pikantních marinád na všechny druhy mas. Přímé použití při grilování a rožnění. Na rybách a při nakládání sýrů a přípravě pomazánek velmi dekorativní.

 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            