npm

SIGMA 55 - Geotrichum Candidum

 
 

Béžová, velmi aromatická plíseň.

Cena 326,45 Kč / ks bez DPH
395 Kč / ks    
Kód produktu 117
Kategorie Plísně a kvasinky
 
 

Sigma 55 - Geotrichum Candidum

 

V kombinaci se Sigma71 a 75 (Pencillium Candidum) zpevňuje kůrku na sýrech typu Camembert.

Ovlivňuje vzhled, strukturu a chuť např. sýry Brie a Camembert. Geotrichum lze též použít ve spojení s Brevibacterium linens na vytvoření vhodných podmínek pro vznik kůry mytých sýrů. Enzymatická aktivita je slabá v porovnání s Penicillium Candidum, ale vůně a chuť je vynikající.


Béžová, velmi aromatická plíseň.


Dávkování - pro přímé zaočkování na 500 litrů mléka

Použití:

- zaočkujte přímo do mléka před přidáním syřidla nebo rozprašujte na povrch sýra před formováním a poté před a po každém otočení. Při rosení zřeďte ve sterilní nesolené vodě nebo s maximem soli 9g/1l vody. Velice dobře se rozvíjí ve vlhkém prostředí s teplotou 24°C.

Kulturu dávkujeme dle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.