Směsi kultur
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu.
Nejprodávanější
-
KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka – Skladem395 Kč
Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané...
-
KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka – Skladem395 Kč
Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda,...
-
IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka – Skladem185 Kč
Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.
-
KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka – Skladem395 Kč
Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus...
-
IOTA CL2 - balení DL3,5 na 700l mléka – Skladem410 Kč
Chuť jemnější, střední prozrávání, připraveno pro sýry z kozího i...
-
IOTA CL2 - balení DL1 na 200l mléka – Skladem185 Kč
Chuť jemnější, střední prozrávání, bílá až krémová barva,...
Stránka 1 z 3 - 25 položek celkem
Stránka 1 z 3 - 25 položek celkem