Základní - mezofilní a termofilní

Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.

Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury. Určené k dávkování přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.

skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit hlavně před vniknutím vlhkosti.
Produktové listy k dispozici na vyžádání pro profesionální výrobce.

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

  • ALPHA - mezofilní DL1 na 200l mléka Kód: 607
    Skladem
    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    165 Kč / ks
  • ALPHA - mezofilní DL3,5 na 700l mléka Kód: 631
    Skladem
    Mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, zakysané smetany a másla.

    395 Kč / ks
  • BETA - mezofilní DL1 na 200l mléka Kód: 609
    Skladem

    Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí vhodná k nastartování kysání při výrobě tvarohu, měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, tvrdých a polotvrdých sýrů.

    165 Kč / ks
  • BETA - mezofilní DL3,5 na 700l mléka Kód: 610
    Skladem

    Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí vhodná k nastartování kysání při výrobě tvarohu, měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, tvrdých a polotvrdých sýrů.

    395 Kč / ks
  • DELTA - termofilní DL1 na 200l mléka Kód: 94
    Skladem

    Kultura vhodná k použití hlavně na sýry pařené, tažené a tvrdé tohoto typu, např. sýry typu "pasta filata", mozzarella, korbáčky, parenica a pod. Možno použít i pro sýry měkké a tvrdé, kde je použití této kultury vhodné.

    165 Kč / ks
  • DELTA - termofilní DL3,5 na 700l mléka Kód: 95
    Skladem

    Kultura vhodná k použití hlavně na sýry pařené, tažené a tvrdé tohoto typu, např. sýry typu "pasta filata", mozzarella, korbáčky, parenica a pod. Možno použít i pro sýry měkké a tvrdé, kde je použití této kultury vhodné.

    395 Kč / ks
  • OMEGA - mezofilní DL1 na 200l mléka Kód: 605
    Vyprodáno

    Velmi mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě tradičních selských sýrů ze všech druhů mléka. Má univerzální použití pro čerstvé, tvarohové i lisované sýry. V mléku doplňuje přirozenou floru.

    165 Kč / ks
  • OMEGA - mezofilní DL3,5 na 700l mléka Kód: 655
    Vyprodáno

    Velmi mírně aromatická zaočkovací kultura vhodná k nastartování kysání při výrobě tradičních selských sýrů ze všech druhů mléka. Má univerzální použití pro čerstvé, tvarohové i lisované sýry. V mléku doplňuje přirozenou floru.

    395 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.