Plísně a kvasinky
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu
Nejprodávanější
-
SIGMA 18 - Penicillium Roqueforti na 200l mléka – Skladem260 Kč
Roquefortská plíseň, intenzivní modré a zelené barvy, výrazné chuti s...
-
SIGMA 93 CA - Camembert - směs plísní, 250-500l – Skladem250 Kč
Speciální směs plísní pro sýry typu Camembert a Hermelín. A pro další...
-
SIGMA 15 - Penicillium Roqueforti na 200l mléka – Skladem260 Kč
Roquefortská plíseň světle modré a zelené barvy, jemné chuti s pevnou...
-
SIGMA 98 C - Tomme – Skladem280 Kč
Pro vytvoření typické kůrky a chuti sýrů typu Tomme a Pyrenejských....
-
SIGMA 97 PY - Pyrenejské sýry – Skladem280 Kč
Určeno pro tvrdé a polotvrdé sýry, kterým kultura dodává přírodní...
-
SIGMA 96 SP - St. Paulin – Skladem280 Kč
Kultura pro výrobu sýru St. Paulin a podobných lisovaných sýrů s...
-
SIGMA 75 - Penicillium Candidum - rychlé prozrávání, 250-500l – Skladem220 Kč
Penicillium Candidum - bílá plíseň na sýrech typu Camembert a...
Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem