Jogurtové a probiotické, kefír
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu
Nejprodávanější
-
IOTA Kefír 3 DL1 na 20l kefíru – Skladem165 Kč
Směs kultur pro výrobu zákysu kefírového typu, která obsahuje vybrané...
-
LAMBDA 25 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr – Skladem165 Kč
Velmi jemný jogurt, silná krémová struktura. Vhodný pro výrobu jogurtů...
-
Beaugel ELBEN - na 5l mléka (možno přeočkovávat) – Skladem95 Kč
Kultura pro výrobu zakysaného mléka. Velmi příjemné na chuť a...
-
Beaugel ACIDOPHILUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat) – Skladem95 Kč
Kultura je určena na výrobu acidofilního nápoje. Pod značkou kvality SYN.
-
IOTA Probi 1 DL3,5 na 150 - 180l zakysaného mléka – Skladem395 Kč
Kultura pro výrobu probiotického zákysu, který je obohacen o prospěšné...
-
IOTA Probi 1 DL1 na 20l zakysaného mléka – Skladem165 Kč
Kultura pro výrobu probiotického zákysu, který je obohacen o prospěšné...
-
IOTA Kefír 3 DL3,5 - na 150l mléka – Skladem395 Kč
Směs kultur pro výrobu zákysu kefírového typu, která obsahuje vybrané...
-
LAMBDA 6 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr – Skladem395 Kč
Mírně kyselý, pomalé dokysávání, velmi mírné odloučení syrovátky.
Stránka 1 z 2 - 24 položek celkem
Stránka 1 z 2 - 24 položek celkem