Jogurtové a probiotické, kefír
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu
Nejprodávanější
-
Beaugel KEFÍR 2 - výrazný - na 5l mléka (možno přeočkovávat) – Skladem95 Kč
Kultura určena pro výrobu kefíru výraznější chuti. Pod značkou kvality...
-
IOTA Kefír 3 DL3,5 - na 150l mléka – Skladem395 Kč
Směs kultur pro výrobu zákysu kefírového typu, která obsahuje vybrané...
-
LAMBDA 6 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr – Skladem95 Kč
Mírně kyselý, pomalé dokysávání, velmi mírné odloučení syrovátky....
-
LAMBDA 3 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr – Skladem395 Kč
Typická kyselost a hustotou bulharského jogurtu. Je možné ji...
-
LAMBDA 25 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr – Skladem395 Kč
Velmi jemný jogurt, silná krémová struktura. Vhodný pro výrobu jogurtů...
-
Beaugel RAIEB - na 5l mléka (možno přeočkovávat) – Skladem95 Kč
Kultura je určena na výrobu fermentovaného mléka s obsahem acidofilní...
Stránka 1 z 1 - 25 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 25 položek celkem