Jogurtové a probiotické, kefír

Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.

Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.

Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 2 - 22 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 22 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace