SIGMA 96 SP - St. Paulin

 
 

Kultura pro výrobu sýru St. Paulin a podobných lisovaných sýrů s přírodní oranžovou kůrkou.

Dostupnost Skladem
Cena 231,40 Kč bez DPH
280 Kč / ks    
Kód produktu 587
Kategorie Plísně a kvasinky
 

Sigma 96 SP - St. Paulin

 

Kultura pro výrobu sýru St. Paulin a podobných lisovaných sýrů s přírodní oranžovou kůrkou.

Složení kultury

- Brevibacterium linens
- Débaryomycés marxianuys
- Trychosporon

 

Dávkování - pro přímé zaočkování na 500 litrů mléka nebo je možné sýry omývat vodou nebo pivem s touto kulturou. Doporučeno je 3 - 4 omytí během celého zrání.

Kulturu dávkujeme dle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: