SIGMA 96 SP - St. Paulin

 
 

Kultura pro výrobu sýru St. Paulin a podobných lisovaných sýrů s přírodní oranžovou kůrkou.

Cena 231,40 Kč / ks bez DPH
280 Kč / ks    
Kód produktu 587
Kategorie Plísně a kvasinky
 

Sigma 96 SP - St. Paulin

 

Kultura pro výrobu sýru St. Paulin a podobných lisovaných sýrů s přírodní oranžovou kůrkou.

Složení kultury

- Brevibacterium linens
- Débaryomycés marxianuys
- Trychosporon

 

Dávkování - pro přímé zaočkování na 500 litrů mléka nebo je možné sýry omývat vodou nebo pivem s touto kulturou. Doporučeno je 3 - 4 omytí během celého zrání.

Kulturu dávkujeme dle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace