KURZY SEZONA 25/26: 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet // Přihlášky na www.dobrykurz.cz //

Koření Adžika 100g

Koření vhodné na bílé sýry, tvarohy a nakládané sýry. Můžeme kombinovat s přídavkem zeleniny. ťapka - krátký popis Výborná na rajčatová salát a grilovaná rajčata. papriky a lilky. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Kód: 359
49 Kč / ks 43,75 Kč bez DPH
Koření Adžika 100g
Koření Adžika 100g
Bez glutamátu

Koření Adžika

 

Koření vhodné na bílé sýry, tvarohy a nakládané sýry.

Tradičně na Šašlik, grilovaná masa, ryby, zeleninu, luštěniny. Výborně dochutí grilovaná rajčata, papriky, lilky.

 

Složení: Sůl (max.19%), koření (koriandr,paprika, kopr, pískavice, česnek, petržel, celer, sumah). 


Adžika je původně abcházská ostrá zeleninová pasta používaná jako koření. Adžika je nedílnou součástí gruzínské kuchyně, intenzivně se používá na celém Kavkaze.

Vzhledem k velkému rozšíření dnes existuje spousta různých receptů. Adžika je aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.


  Distributor, PPP: Synergetic s.r.o., Cetoraz 62, 394 11, CZ, IČ: 03102394